Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
МЛАДИ И ТАЛЕНТОВАНИ

КРОЗ ИГРУ И СПОРТ УСПЕХ ЗАГАРАНТОВАН

У колективним спортовима нема места великом истицању појединца. Битна је идеја јединства и перфектног фунционисања групе. С тим у вези, било кога из тима који је представљао ОШ “Николај Велимировић“ на Спортским играма младих у Сплиту да издвојимо као пример “деце на правом путу“ не би погрешили. Из разлога што смо просторно ограничени, овај пут избор за промовисање правих вредности пао је само на једног члана, “првог међу једнакима“, капитена екипе Лазара Цвејића.
Ученик “Николајеве“ школе, Лазар, како сам каже све је подредио спорту. Разлог: то га испуњава. Тренинзи му не падају тешко јер када порасте, жели да буде професионалац. Једина могућа алтернатива је адвокатура, те због тога мора да буде одличан и када је реч о осталим предметима у школи. Из Сплита носи лепе успомене на дружење и непроцењиво искуство, док му витрину красе бројне медаље које је раније извојевао што тимски што индивидуално.
-Ван школе тренирам фудбал и тенис. На тренинге ми одлази доста времена, али се не жалим јер волим спорт и само бих тиме желео да се бавим. Спорт ме испуњава. Када је реч о спорту у оквиру школе, недавно смо имали и запажени успех: златну медаљу са Спортских игара младих у Сплиту. У оквиру тога, са тренером Бојаном Николајевићем имамо тренинге уторком и четвртком. Те тренинге много волим јер доста тога савладамо али се и у оквиру тима лепо дружимо - каже Лазар.
Т.Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa