Инфо

29. септембар 2016.29. сеп 2016.
СТАРТУЈЕ КОШАРКАШКА СЕЗОНА

ОПСТАНАК У МИСЛИМА

Пред старт нове кошаркашке сезоне, амбиције Омладинског кошаркашког клуба сублимира једна реч - опстанак, опстанак жена у Првој, односно мушкараца у регионалној лиги
Даме су претходне сезоне, доминатно, перфектним учинком, изборили повратак у елиту, а ту желе да буду и у сезони 2017/2018. Жеља је мирна сезона.
- Носиоци игре из претходне сезоне су остали. Капитен Мира Велисављевић биће вођа на паркету и у предстојећем првенству, остају у тиму и Ана Вуковић, сестре Јокић, Сара Марковић, Ана Даскаловић и Јовановић. Конкуренцију су појачале Теодора Требовац (ЖКА Нови Сад) и Бојана Стевановић (Раднички Кг), а у преговорима смо за још једну играчицу на позицијама 4 или 5 ““ истиче тим менаџер Јован Станковић.
Сениори су у претходном првенству водили грчевиту борбу за опстанак, а очување статуса регионалног лигаша циљ је и ове сезоне.
- Нема већих промена у екипи, само су прикључени играчи из млађих категорија и реалан циљ је опстанак, све више од тога је одлично остварење ““ нагласио је потпредседник клуба Зоран Неговановић.
Жене у првом колу дочекују Краљево, мушкарци гостују у Ариљу.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa