6. oktobar 2016.6. okt 2016.
OBELEŽENA DEČJA NEDELjA U OŠ „JEVREM OBRENOVIĆ“

VESELO I POUČNO

Kao i u ostalim šabačkim školama tako je i u OŠ „Jevrem Obrenović“ prošla sedmica bila u znaku obeležavanja Dečje nedelje. Nizom aktivnosti od zumbe, posete Baletske škole „Arabeska“ i nastupa balerine Tare Cvetković, prve Šapčanke koja je upisala Baletsku školu „Lujo Davičo“, preko predavanja nastavnice hemije Jelene Božić sa učenicima o srpskim hemičarima, radionice Učeničkog parlamenta „Predstavljamo se“ na kojoj su se predstavili učenici OŠ „Janko Veselinović“, kviza „Zdrava hrana“ za učenike četvrtog razreda koji su organizovale i vodile nastavnice biologije Milena Mirčić i Mirjana Teodorović, likovne radionice za petake na temu „Kako je divan svet“, do zanimljivih kreativnih radionica Produženog boravka, sportskih aktivnosti i svakodnevnog „Flash-moba“ na platou škole koje su vodile nastavnica muzičke kulture Marica Prijović i učiteljica Kaća Gajić.
Dečja nedelja završena je dramatizacijom čuvene bajke „Nemušti jezik“. Predstavu su priredili učenici osmog razreda sa svojom nastavnicom srpskog jezika Svetlanom Tošić.
I u Izdvojenom odeljenju na Mišaru nije bilo ništa manje zanimljivo. Osim tradicionalnih sportskih aktivnosti, takmičenja u štafetnim igrama, skoku u dalj i trčanju na 30 metara, učenici su oslikavali svoje snove, igrali društvene igre, birali naj frizuru i organizovali maskembal.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa