6. oktobar 2016.6. okt 2016.
UČENICI OŠ „SVETI SAVA“ UGOSTILI ČLANICE FORUMA ŽENA GO SPS

RADOST DARIVANjA

Kao i svake godine u OŠ „Sveti Sava“ tokom prve sedmice meseca oktobra, posvećene obeležavanju Dečje nedelje, bilo je dosta aktivnosti. One su započele druženjem sa decom predškolske grupe Vrtića „Bubamara“ u Šabačkom pozorištu. Usledio je obilazak grada, poseta poslastičarnici, sportske aktivnosti. Poslednjeg dana, prošlog petka, u goste su im pristigle članice Foruma žena Gradskog odbora SPS.
- Ovo je tradicija dolaska u jednu školu koja je sa visokim kvalitetom. Škola koja odiše čistoćom, škola u kojoj je nastavno osoblje kvalitetno i puno ljubavi prema svojim štićenicima, odnosno prema svojim učenicima. Mislim da škole u gradu treba češće sa svojim delegacijama dece da posete ovu školu, da vide sa koliko se ljubavi radi sa decom, uređuje prostor, sa decom koja pružaju sve od sebe koliko mogu i za koliko su osposobljena. Doneli smo sitne poklone pažnje i ljubavi od majki i žena koje prvenstveno vode računa o podmlatku, svojoj deci. Kao čovek smatram da je svako dete deo ovog društva, ali i deo svake žene, jer majka je jedino ta koja, uz puno ljubavi, zna kako treba odgajati decu pa sa kakvim god mogućnostima ona bila ““ rekla je Milka Petković, predsednica Foruma žena Gradskog odbora SPS.
Svaka poseta za decu ove škole predstavlja više od druženja. To je trenutak kada se oseti toplina dečje dobrodošlice i radost darivanja gostiju.
- Kod nas je briga o deci svakodnevna. Pomoć koju dobijamo kad god došla, dobrodošla je. To se pokazalo i ovih dana pošto smo krenuli sa opremanjem senzorne sobe koju smo na neki način kroz naš školski razvojni plan posle pet godina uspeli da ostvarimo. Mislim da je to značajno kako za nas, tako i za sam grad i ostale škole. U pitanju je potreba i osavremenjavanje rada sa tom decom, odnosno pružanje što kvalitetnijih usluga deci koja se nalaze kako u našoj školi, tako i deci od predškolskog uzrasta pa do završetka osnovne i srednje škole u gradu. To je nešto što stvarno jedna škola, ako misli da radi i prati savremene trendove, treba da ima ““ istakla je Snežana Radovanović, direktorka.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa