6. oktobar 2016.6. okt 2016.
Dečja nedelja u Krupnju

NEĆU DA BRIGAM, HOĆU DA SE IGRAM!

Veseli, razigrani i raspevani mališani proslavili dečju nedelju nizom aktivnosti. Maskembal u kome su svi uživali
Pod sloganom „Neću da brigam, hoću da se igram!“ u Krupnju je nizom aktivnosti Predškolske ustanove „Naša radost“ obeležena Dečja nedelja. Mališani su pomagali jedni drugima, igrali se i pevali. Deca starije i predškolske grupe crtala su kredama u boji u zatvorenoj ulici, dok su deca jaslica, mlađe i srednje grupe crtala i uživala u dvorištu vrtića. U saradnji sa Bibliotekom „Politika“ organizovane su projekcije crtanih filmova.
Od ponedeljka do petka organizovana je akcija „Deca - deci“ u kojoj su u holu vrtića sakupljali humanitarne pakete za udruženje „Zora“ iz Krupnja. U okviru aktivnosti „U zdravom telu - zdrav duh“ deca su učestvovala i takmičila se u sportskim disciplinama. U radnim sobama su razgovarali o dečjim pravima, ali i obavezama koje proizilaze iz tih prava. Pričali su o zdravoj hrani i higijeni, takmičili se u pogađanju različitih vrsta voća po mirisu i ukusu. U radionicama sa roditeljima nastale su svojevrsne čestitke lepih reči koje su izložene u holu vrtića.
Na veliko zadovoljstvo dece, u četvrtak je u popodnevnim satima održan maskembal. Razigrani i raspevani mališani, prerušeni u kostime super-heroja, vila i veštica, princeza, robota, policajaca, omiljenih crtanih likova i mnogih drugih, ponosno su paradirali, veseli i razdragani, uživajući u prelepom oktobarskom danu kao stvorenom za njih.
D. Žugić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa