6. oktobar 2016.6. okt 2016.
ŠABAČKA „VENERA TURS“ DOBITNIK VREDNIH PRIZNANjA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U NOVOM SADU

ŠAMPION KVALITETA

Sa Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, u Šabac je stiglo nekoliko vrednih nagrada. Tačnije na adresu turističke agencije „Venera Turs“.
Ova agencija je proglašena za šampiona za kvalitet u pružanju turističkih usluga, dobitnik je zlatne medalje za doprinos u razvoju đačkog turizma, a istu medalju je dobila i Sanja Radović, vlasnica „Venere Turs“.
Uspeh šabačke agencije na Međunarodnom sajmu je utoliko veći što je u konkurenciji izlagača iz regiona i Turske, uz „Veneru Turs“ jedinu nagradu iz Srbije dobio hotel „Izvor“ iz Aranđelovca. Sve ostale nagrade su „pokupili“ stranci.
- Agencija postoji 23 godine i trudimo se da iz godine u godinu budemo što bolji. Naši klijenti su naša blago i sve je podređeno njima. Ovo priznanje nam mnogo znači i dokaz je da se vredan rad i trud isplati ““ kaže Radović.
Prema njenim rečima, kvalitet usluga u turizmu zavisi od velikog rada, izbalansiranog odnosa između kvaliteta, usluge i cene, kao i o poštovanju svake stavke iz ugovora.
- Za sve ove godine, a prva smo privatna turistička organizacija u Šapcu, nikada nismo imali nijednu zvaničnu ili nezvaničnu žalbu. Veoma je važan i izbor partnera sa kojima radimo ““ ističe naša sagovornica.
Ona dodaje da za godinu dana 7.000 klijenata otputuje uz njihovu pomoć, a ove jeseni će 3.000 đaka otići na ekskurziju ili na izlete uz angažovanje „Venere Turs“.
Kada je reč o omiljenim destinacijama Šapčana, Grčka i Crna Gora su neprikosnoveni za letovanje. Beč i Prag su omiljene evropske metropole, a Zlatibor je rezervisan za zimski odmor.
Pored svega nabrojanog, Vlasnica „Venere Turs“ smatra da grad Šabac ima ogroman turistički potencijal.
- Grad na reci, sa planinom Cer u neposrednom okruženju je ogroman potencijal. Da bi se on razvio i da Šabac postane važna tačka na turističkoj mapi Srbije, mora da se promeni kompletan način razmišljanja i rada. Moralo bi da se krene od početka ““ zaključuje Sanja Radović.
MOŽE I NA MALDIVE
Jedna od najudaljenijih i najinteresantnijih destinacija na koju su otišli naši sugrađani jesu ““ Maldivi.
- Nedavno smo realizovali put i boravak na Maldive za naše sugrađane. Cena sedmodnevnog aranžmana, sa avionskim prevozom, košta oko 1.600 evra. Pored tih dalekih i atraktivnih lokacija, mi se, međutim, i te kako ponosimo našom turom koju zovemo „Nostalgija“. U okviru te ture, jednom mesečno, Šapčani imaju priliku da u dva dana posete Trebinje, Dubrovnik, Mostar i Sarajevo ““ kaže Radović.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa