Info

13. oktobar 2016.13. okt 2016.
VATERPOLISTI ŠAPCA STARTUJU U REGIONALNOJ A2 LIGI

POČETAK NOVE ISTORIJE

Prvi put, VK „Šabac“ biće deo Regionalne lige, a posle Metaloplastike 2011. godine, ljubitelji sporta u našem gradu mogu gledati takmičenje sa klubovima bivše Jugoslavije. U debiju pred domaćom publikom, ugostiće hrvatski „Solaris“ Šibenik.
- Rival nam je jedan od najboljih timova A2 lige i ekipa koja je favorit iz senke za A1 rang. Prošle sezone su se borili sa Budvom za poziciju u baražu. Poraženi su od Katara kući i sigurno žele da to isprave kod nas, ali mi imamo obavezu da se suprotstavimo svom snagom i borimo se zbog naših navijača i svih u klubu ““ istakao je trener Šapca Balša Nikolić.
Tim se još uigrava, ali „Šabac“ je nedavno dobio i pojačanje u stručnom štabu. Svim selekcijama u radu pomagaće čuveni Goran Rađenović, bivši reprezentativac Jugoslavije, osvajača igračkih olimpijskih, svetskih, evropskih medalja i višestruki šampion sa Partizanom. Kao trener, osvojio je šampionski pehar sa Bečejom, igrao finale Lige šampiona, a prethodnih godina je radio sa mlađim kategorijama nekoliko italijanskih klubova, uključujući Pro Reko.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa