13. oktobar 2016.13. okt 2016.
TEKVONDO

NOVIH 37

Poslednju proveru pred Galeb trofej, šabački tekvondisti imali su na Prvenstvu Vojvodine. U konkurenciji 400 boraca iz pet država osvojili su 37 medalja
Aleksandar Ilić (TK “Viner Čivi“) do 54 kg i Ivan Karajlović (TK “Letnjikovac“) do 80 kg, pokazali su najviše među seniorima, osvojivši titule.
Juniorska vojvođanska zlata izborili su: Nataša Lazić i Vanja Mićić (L), Viktor Puškić (TK “Šabac“), kao i Jana Bogdanović, Šapčanka koja brani boje rumskog “Zmaja“. Vujković (Š) stigao je do finala i srebrne medalje.
Kadetski šampioni su Letnjikovčani Bojan Stefanović i Jovana Jelisavčić, odnosno borci Šapca Ana Tijanić i Stefan Misojčić (B kategorija). Druga mesta su pripala Kataviću (V) i Paniću (L), a bronze Ignjatoviću i L. Pavloviću (L), Iliću (V) i M. Tijanić (Š).
Teodora Rosić, Vukašin Karavidić (Š) odnosno Dunja Katavić i Miloš Marković (V) postali su šampioni Vojvodine u pionirskoj A kategoriji. Najsjajnija pionirska odličja, ali u B kategoriji, zaslužili: Kristina Jeremić (L), Uroš Danojlić, Nikola Kljajić (Šabac). Mojsilović (Š) zaustavljen je u finalu, dok su se treće pozicije zauzeli: Matić, Krajišnik i Kerkez (Š); Lazić, J. Pavlović i Krsmanović (L). Srebra B kategorije doneli su: Živanović, A. Jovanović, V. Jovanović (Š) i Stojanović (L), odnosno bronze Đorđević (Š), Dragojević (L).
Najuspešni šabački klub seniora je “Letnjikovac“ sa ekipnom drugom pozicijom, dok je “Viner Čivi“ treći. “Letnjikovac“ sa četvrtim mestima kod juniora i kadeta, dominira među Šapčanima, dok je “Šabac“ najbolji ovdašnji i ukupno drugi tim kod pionira.
D. B.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa