Info

13. oktobar 2016.13. okt 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 10. KOLO

IGRA BEZ GREŠKE

FK „RADNIČKI ŠABAČKI“ ““ FK „JEDINSTVO“ (Š) 4:0 (1:0)
Nema igrača u crvenom dresu koji nije zaslužio pohvale, a uz četiri gola stvoreno je bar još toliko vrlo izglednih prilika.
Većinu vremena u prvom delu lopta je bila na polovini Štitaraca. Prilikom jedne akcije, odlično proigravanje Petrović pretvara u precizan centaršut, a na mestu je Vasić koji glavom pogađa mrežu. Gol menja rezultat, ali ne i igru. Napadi Šapčana se nastavljaju. Iako pogodak „visi u vazduhu“, mnoštvo propuštenih prilika čuva nadu Jedinstvu.
Ipak, veru u preokret, „Radnički“ gostima ruši bukvalno u prvom napadu drugog poluvremena. Dugu loptu Ruvidića, Vasić spušta Nikoliću. Popularni „Maradona“ stvara sebi priliku, pogađa stativu, ali sve prati Pantić koji lako pogađa mrežu. Usledile su nove neiskorišćene šanse, ali sve dileme otklonio je glavom Ruvidić, iskoristivši lošu procenu golmana Pešića. Konačan rezultat postavio je Petrović, posle asistencije igrača meča, Aleksandra Pantića. Poluprilika na samom startu i nekoliko šuteva u poslednjim minutima, sve su što je „Jedinstvo“ pružilo na „rekreacionom“. „Radnički“ za vikend očekuje jedno od najtežih gostovanja, u Lozničkom Polju.
D. B.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa