13. oktobar 2016.13. okt 2016.

PLAN U PET TAČAKA

Na prvoj konferenciji za medije novog rukovodstva Metaloplastike, predsednik kluba Kosta Greci izneo je plan u pet tačaka kao smernica rada kluba u budućnosti.
- Ponosni smo na našu istoriju, tradiciju, ali vreme je da, nošeni tim, stvaramo nove uspehe. Naš rad valorizovaćemo kroz realizaciju programa u pet tačaka: 1. Efikasan menadžment; 2. Stručni rad i stvaranje trenera u našem gradu; 3. Razvoj svih mlađih kategorija i stvaranje okosnice tima kroz njih i drugi tim; 4. Prvi tim kao “izlog“ kluba. Nikada više četvrto ili niže mesto u domaćoj ligi ne može biti uspeh; 5. Privlačenje navijača. Uz ovaj program, stvaramo detaljniji osmogodišnji plan koji ćemo prezentovati krajem godine ““ istakao je novoizabrani predsednik UO Kosta Greci.
- Tokom leta je otišao veliki broj iskusnih igrača, a nismo na vreme, nadoknadili njihov odlazak. Nadamo se da ćemo uspeti u angažovanju jednog ili dva iskusna rukometaša. Plej of je i dalje primaran cilj. Drugi tim igra odlično i ove godine želimo titulu i plasman u Prvu ligu ““ dodao je novi direktor Slaviša Stojinović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa