13. oktobar 2016.13. okt 2016.
DRUGO MESTO ZA UČENIKE ŠABAČKE GIMNAZIJE NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENjU

PLOD ZAJEDNIČKOG RADA

U Šabačku gimnaziju nedavno je pristigla nova nagrada za koju su zaslužni ćaci i volonteri AFS Srbije uključeni u projekat „Interkultura“. Za video klip o realizaciji Dana interkulturnog dijaloga u Šapcu, sa osvojenih 1.300 glasova, zauzeli su drugo mesto na takmičenju Evropske federacije za interkulturalno učenje.
U realizaciji AFS vikenda u Šapcu učestvovali su Jovana Pantelić, Đurđa Grujičić, Natalija Topalović, Kristina Stanković, Mihailo Milošević, učenici Šabačke gimnazije, Lorenzo Donatone, učenik Šabačke gimnazije na razmeni iz Italije, Supasinee Sittishisonadej, učenica Škole primenjenih umetnosti sa Tajlanda, Zvezdana Štimac, volonter „Interkulture“ AFS Srbije, Gabriele Diana, Italija, Parishaya Pattanashukon, Tajland, Rodrigo Bremm, Brazil, i Litfiye Aylin Ozonur, Turska, koji borave u Subotici, Novom Sadu, Kikindi i Vrbasu.
Podršku su im pružili i članovi host porodica Vukašin Đurić, učenik Medicinske škole „Dr Andra Jovanović“, Marko i Miloš Mozetić, studenti FTN u Novom Sadu i bivši đaci Šabačke gimnazije, Ivana Đurić i Svetislav Predić, profesori OŠ „Laza K. Lazarević“, Svetlana Vukašinović Guconić, Zoran Protić i Goran Đurić, prof. Šabačke gimnazije i koordinatori iz Šabačke gimnazije Biljana Drobnjak i Siniša Mozetić.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa