20. oktobar 2016.20. okt 2016.
AGENCIJA ZA POSREDOVANjE U PROMETU NEKRETNINA „IN NEKRETNINE“

MI SMO TU ZBOG VAS

Od osnivanja 2010. godine četvoro zaposlenih trudi se da odgovori zahtevima klijenata na šabačkom tržištu nekretnina. Konstantan rad i trud rezultirali uspešno završenim poslovima na obostrano zadovoljstvo
Dugogodišnji rad osnivača Gorana Živkovića u oblasti nekretnina rezultirao je osnivanjem preduzeća „IN NEkretnine“. Od osnivanja 2010. godine Agencija za posredovanje u prometu nekretnina svojim klijentima pruža veći broj usluga. Konstantan rad i trud doveli su do uspešno završenih poslova na obostrano zadovoljstvo.
- Tudimo se da budemo u korak sa ostalima, a možda i korak ispred. Nije lako probiti se. Težimo ka tome da svakoga dana sve više napredujemo. Zadovoljni smo saradnjom sa našim klijentima, ali, ono što je bitnije, to je da su oni zadovoljni ““ kaže Stefan Živković, jedan od zaposlenih.
Po rečima direktorke Svetlane Bulješević za dobro poslovanje najvažnije je poverenje klijenata, a to se postiže prvenstveno radom po zakonskim pravilima.
- Osnovno za poslove jedne agencije je licenca koju smo položile koleginica Dragana Ilić i ja. Mislim da smo jedina agencija u Šapcu koja ima dve te licence. Upisani smo u Registar posrednika kao i sve druge agencije da bismo mogli uopšte da poslujemo. Zadužena sam za sve vrste pravnih poslova jer sam po struci pravnik ““ ističe Svetlana.
Agenti prodaje Dragana Ilić i Aleksandar Mitrović zadovoljni su dosadašnjim radom i poslovanjem Agencije. Sledeći moto preduzeća: „Mi smo tu zbog vas“ trude se da zadovolje potrebe klijenata.
- Balansom se sve postiže. Zato mi, kao posrednici, pokušavamo da izbalansiramo između želja prodavaca i kupaca. Najtraženiji su stanovi do trideset pet kvadrata zbog manjih obaveza. Cena po kvadratu im se kreće sedamsto, sedamsto pedeset evra, dok je za veće petsto. Cenu diktira i to da li je u pitanju nova ili stara gradnja, koliko je stan očuvan. Naravno, ona zavisi i od spratnosti što je veoma bitno. Na proleće se više traže kuće, dok sad generalno više ide prodaja stanova. Veći stanovi dolaze u obzir samo ako su u pitanju porodice. U poslednje vreme, moram priznati, malo je stala prodaja. Cene nekih prodavaca u pojedinim situacijama malo su nerealne ali je to, ipak, njihova nekretnina tako da ostajemo dosledni onome što zahtevaju ““ objasnila je Dragana.
Kad je u pitanju lokacija, najtraženije su, kao i uvek, one u centru, Benskoj bari i na Trkalištu.
USLUGE
Pored osnovne delatnosti, posredovanje u prometu nepokretnosti: stanova, kuća, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta, „IN nekretnine“ bave se i pružanjem usluga uknjižbe objekata u katastar nepokretnosti, davanjem pravnih saveta, saradnjom sa vodećim poslovnim bankama u cilju pomoći klijentima oko kredita, administrativne pomoći kod kompletiranja dokumentacije neophodne za Poresku upravu (obračun poreza, oslobađanje kod kupovine prve nekretnine...), proverom komunalnih i fiskalnih obaveza i prevođenjem na novog vlasnika nekretnine, legalizacijom objekta, konverzijom zemljišta, prikupljanjem dokumentacije za gradnju zaključno sa građevinskom dozvolom.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa