20. oktobar 2016.20. okt 2016.
SUPER LIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE ““ 6. KOLO

ISKUSNO I RUTINSKI

ŽRK „MEDICINAR“ ““ ŽRK „KIKINDA“ (I) 41:27 (14:8)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 600. Sudije: Knežević (Vrbas) i Pešić (Crvenka). Sedmerci: Medicinar 6 (4); Železničar 2 (1). Isključenja: Medicinar 6, Kikinda 12 minuta.
MEDICINAR: Glišić, Tanić, Rančić 7 (1), Milošević, Čvorić, Kostić 2, Matić, RADOVIĆ (kap) 10 (2), Ručnov 1, Aćimović, Perić, Đurković 1, Stanisavljević 6 (1), Mandić, Kukić, Kecanović.
Posle poletne, atraktivne igre, u derbiju je „Medicinar“ pokazao kako može da igra i vrlo zrelo, smireno, sigurno, na nivou najboljih ekipa Srbije. Domaće su čitav meč odigrale iskusno, prednost držale na nivou koji je „ubijao“ svaki optimizam kod Kikinđanki.
Na početku je ekipu nosila Milica Rančić, a potom je stvari u svoje ruke preuzela Ana Radović. Još važnije je da odbrana nije imala lošeg pojedinca. „Medicinar“ je primoravao rukometašice iz Kikinde da šutira iz nemogućih pozicija, a i izgrađene akcije je zaustavljala Jovana Perić.
Šapčanke u Beograd, na megdan Junioru idu kao favorit, a pobedom nad Kikindom, prvi put u istoriji, došle su na čelo superligaške tabele!
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa