20. oktobar 2016.20. okt 2016.
NASTAVAK HUMANITARNIH AKTIVNOSTI sns

PAKETI POMOĆI ZA NAJUGROŽENIJE

Povereništvo Srpske napredne stranke nastavilo je prethodnih dana niz humanitarnih aktivnosti. Odneli su pakete pomoći socijalno ugroženim porodicama u Majuru, Prnjavoru i Ribarima.
Porodica Mišić iz Majura izdržava se od jedne nadnice. Organizacija “Humano srce“ im je dogradila kuću, ali nikakvu socijalnu pomoć, kažu, ne primaju.
- Tri ćerke su nam se udale, a trenutno su sa nama sin od 23 godine, mlađi koji završava za mesara, ćerka koja je osmi razred i najmlađi sin koji je treći razred. Nadamo se da ćemo sledeće godine dobiti i snajku. Ja zbog zdravstvenih problema ne mogu da privređujem u kući i to što muž zaradi u nadnici nam je sve. Svaka pomoć nam je dobrodošla, navela je Biljana Mišić.
Dr Slobodan Popović je objasnio da se SNS u Šapcu trudi da socijalno ugroženim porodicama omogući da imaju lakšu svakodnevicu.
- Gradska vlast nema sluha i ne razmišlja o ovoj osetljivoj kategoriji populacije. Naše najiskrenije želje su da svaka porodica u Šapcu bolje živi, rekao je Popović.
Pored toga, u Prnjavoru je organizovana tribina posvećena zdravstvu, na kojoj je bilo reči o karcinomu dojke, debelog creva i pankreasa. Zajedno sa Savetom Mesne zajednice Ribari organizovani su pregledi, a fudbalskom klubu je donirana sportska oprema. Takođe, u Ribarima je najavljena i rekonstrukcija elektro mreže.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa