20. oktobar 2016.20. okt 2016.

Saopštenje Inicijative selo ““ grad

Nebriga države za selo, koja se, između ostalog, ogleda i u neisplaćivanju subvencija poljoprivrednicima, bolna je tema čak i za šabačke naprednjake.
Tako su požurili da se oglase odmah posle konferencije za novinare “Inicijative selo - grad“, koja se bavi suštinskim rešavanjem životnih problema građana, a prepoznatljiva je po pokretanju niza tema u oblasti poljoprivrede.
Dragan Stanković, odbornik “Inicijative selo - grad“ u Skupštini grada Šapca, nije govorio u svoje ime, iako država samo njegovom domaćinstvu duguje nekoliko stotina hiljada dinara, već u ime svih poljoprivrednika sa područja grada Šapca.
“Inicijativa selo - grad“ je zadovoljna jer je postigla cilj. Pogođeni istinom, šabački naprednjaci obećali su u ime Vlade Srbije da će sva dugovanja isplatiti do 1. decembra ove godine. Preostaje im teži deo posla - da obećanje ispune.
Ali, šabački naprednjaci mogu da budu bez brige. Građani od njih istinu i ne očekuju, jer oni se čak i ne predstavljaju istinito. U njih ni njihova stranka nema poverenja.
Tako nesposobni ““ šabački naprednjaci su povereništvo, a ne Gradski odbor.
Dakle, lažno se predstavljaju. A o delovanju da ne govorimo, jer nismo sigurni da li je to teren urnebesne tragedije ili komedije apsurda.
“Inicijativa selo - grad“ i dalje će iznositi samo istinu jer joj samo to i dolikuje.
Pres služba Inicijative selo - grk

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa