18. novembar 2010.18. nov 2010.
OSNOVNA ŠKOLA „NATA JELIČIĆ“

POLA VEKA ŠKOLOVANjA MLADIH

U sedmici obeležavanja pedeset godina rada škole održalo se niz aktvnosti koje će se sutra završiti svečanom akademijom „Naših pedeset godina“ u Šabačkom pozorištu sa početkom u pet sati po podne
U ponedeljak, na konferencija za novinare, direktorka OŠ „Nata Jeličić“ Zorica Nedeljković obavestila je prisutne da su od novembra prošle godine pa do danas imali niz aktivnosti kojima su pokazali ono što je najbolje u ovoj školi.
- Naših prvih pedeset godina je rezultat kada možemo da se prisetimo svih dešavanja prethodnih godina. Škola je počela sa radom prvog septembra 1960. godine. Sa ponosom možemo reći da smo prezadovoljni sa našim učenicima koji se ističu i na takmičenjima. Prezadovoljni smo što imamo stručno zastupljenu nastavu. Uvek radimo na tome da poboljšamo nastavu što dokazuje i multimedijalna učionica u kojoj smo sada, rekla je direktorka.
Nastavnica srpskog jezika Milena Glišić u ovoj školi radi od samog početka i kao kaže bilo je i lepih i loših trenutaka, „ali ko voli ovaj poziv i ako se posveti, onda se sve nakako prevaziđe“. Izrazila je žaljenje što škola nema fiskulturnu salu. I pored toga, škola je proglašena za najsportskiju školu u prošloj godini, a učenike u toku ove sedmice očekuje Opštinsko takmičenje u košarci.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa