18. novembar 2010.18. nov 2010.
NEDELjA FRANCUSKE KULTURE U ŠAPCU

ISKRA PARIZA

Prošlog petka u šabačkom Narodnom muzeju održana je konferencija za štampu na kojoj je bilo reči o programu “Nedelje francuske kulture“ upriličene od 15. do 19. novembra, povodom obeležavanja stogodišnjice Društva prijatelja Francuske u Šapcu. Značajan jubilej simbolično je obeležen raznovrsnim programom realizovanim u saradnji sa Francuskim kulturnim centrom a pod pokroviteljstvom Grada Šapca
O značaju i istrijatu Francuskog kluba u Šapcu na prošlonedeljnoj konferenciji je govorio načelnik Odeljenja za društvene delatnosti i privredu Gradske uprave Grada Šapca Nebojša Zelenović, istakavši značaj negovanja prijateljskih odnosa između gradova, država i naroda.
Program je počeo u ponedeljak proekcijom francuskog filma “Ko me voli taj me sledi“ u “LM“ bioskopu. Nakon toga, u istoj sali i standardnom terminu (od 20 časova) naši sugrađani su imali prilike iz večeri u veče pogledaju još dva ostvarenja savremene francuske kinematografije, dok je za večeras zakazano prikazivanje filma “Čovek iz voza“, a sutra “Muške priče.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa