18. novembar 2010.18. nov 2010.
PRONEVERA INVESTITORA

ZIMA IDE A TEMELjA NIGDE

Pre nekoliko dana porodica Vrljanac iz Šapca podnela je krivičnu prijavu protiv Dušana Uroševića vlasnika firme “Maras invest“ D.O.O. iz Beograda
Pre nešto više od dve godine porodica Vrljanac iz Šapca potpisala je ugovor o zajedničkoj izgradnji sa Dušanom Uroševićem, vlasnikom građevinske firme iz Beograda. Po tom ugovoru, oni su svoj plac u Deligradskoj broj 6, na kojem su se nalazile njihove porodične kuće, menjali za 310 kvadrata stambenog prostora i dve garaže u zgardi koju je Urošević planirao da gradi.
Međutim, do aprila ove godine, po rečima Milana Vrljanca radovi nisu počeli, a u proteklih sedam meseci nisu odmakli dalje od rušenja postojećih objekata i kopanja rupe za temelje, koja danas služi komšijama za odlaganje smeća. Poslednja tri meseca, Urošević, pak, kao da je u zemlju propao. Porodici Vrljanac javio se tek pošto je čuo da je podnešena krivična prijava.
Do aprila ove godine on ništa nije radio. Navodno, tada je dobio građevinsku dozvolu. Onda je ušao u naš posed, srušio kuće i iskopao rupu. Po ugovoru, od tog trenutka bio je u obavezi da nam plaća stan, a nadoknadio nam je možda tri stanarine. Potom mu se gubi skoro svaki trag. Bilo je nemoguće ostvariti kontakt sa njim. Javio se, tek, nakon što je čuo da ćemo ga tužiti ““ kaže Milan Vrljanac.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa