• aero 1.475 ⚫ 0,00%
  • zltp 2.400 ⚫ 0,00%
(3. новембар 2016.)

Саопштење за јавност

Неистине изнете у Јутарњем програму ТВ Пинк, 8. новембра, о наводној трговини одборницима у Скупштини града Шапца, последица су очајничких покушаја шабачких напредњака, који су у Шапцу опозиција, да се домогну власти, иако су изгубили изборе. Бесмислице о трговини и притисцима на одборнике не завређују коментар. Немам сазнања о било каквим нечасним, а камоли незаконитим радњама у вези са овим питањем. Очигледно је да напредњаци и њихови сателити не могу да се помире са чињеницом да је највећи инвеститор данас у Србији, јапанска компанија „Јазаки“, донео одлуку да гради фабрику у Шапцу, једином граду у Србији у ком Српска напредна странка није на власти. Ова одлука велике јапанске компаније показује да је Шабац најбоље место за инвеститоре у Србији.
Немам времена да се бавим политиканством јер у овом тренутку приводим крају разговоре са немачким, италијанским и турским инвеститорима, а разговори су у току са још десетак инвеститора.
Градоначелник Шапца Небојша Зел&

14. децембар 2017.