3. novembar 2016.3. nov 2016.

Saopštenje za javnost

Neistine iznete u Jutarnjem programu TV Pink, 8. novembra, o navodnoj trgovini odbornicima u Skupštini grada Šapca, posledica su očajničkih pokušaja šabačkih naprednjaka, koji su u Šapcu opozicija, da se domognu vlasti, iako su izgubili izbore. Besmislice o trgovini i pritiscima na odbornike ne zavređuju komentar. Nemam saznanja o bilo kakvim nečasnim, a kamoli nezakonitim radnjama u vezi sa ovim pitanjem. Očigledno je da naprednjaci i njihovi sateliti ne mogu da se pomire sa činjenicom da je najveći investitor danas u Srbiji, japanska kompanija „Jazaki“, doneo odluku da gradi fabriku u Šapcu, jedinom gradu u Srbiji u kom Srpska napredna stranka nije na vlasti. Ova odluka velike japanske kompanije pokazuje da je Šabac najbolje mesto za investitore u Srbiji.
Nemam vremena da se bavim politikanstvom jer u ovom trenutku privodim kraju razgovore sa nemačkim, italijanskim i turskim investitorima, a razgovori su u toku sa još desetak investitora.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zel&

Najnoviji broj