3. novembar 2016.3. nov 2016.
MEHANIZACIJA U PRIPRAVNOSTI

SVE SPREMNO ZA ZIMU

Mehanizacija za održavanje puteva u zimskoj sezoni spremna je za prvi sneg. U nadležnosti lokalne samouprave je održavanje 250 kilometara lokalnih puteva i 70 kilometara gradskih ulica, a posao je ove godine poveren šabačkoj firmi “Jugokop Podrinje“.
Gradonačelnik Nebojša Zelenović je posetio njihov plac sa direktorom Direkcije za puteve Miodragom Filipovićem. On je tom prilikom rekao da Šapčani ne treba da brinu o prohodnosti puteva u zimskoj sezoni.
- Zimska sezona kreće, a službe koje to rade su spremne. Posebno mi je drago što je posao dobila šabačka firma i što postoje firme u Šapcu sposobne da odgovore na stroge uslove koje smo postavili, istakao je gradonačelnik Zelenović.
Gradonačelnik se osvrnuo na događaje na političkoj sceni u Šapcu i rekao da je obaveza grada da pruži podršku domaćim firmama.
- Dobro je da postoji politička podrška domaćim kompanijama, iako sve što se dešava poslednjih nedelja, dešava se da bi to narušilo. Mi smo dobili poverenje građana da sprovodimo našu politiku. U toj politici najvažnije mesto pripada zapošljavanju i otvaranju prilike Šapčanima da zarade više. To će najbolje uraditi domaće kompanije. Mi smo dobili poverenje da brinemo o građanima, i to i radimo, zaključio je gradonačelnik Nebojša Zelenović.
Direktor firme “Jugokop Podrinje“ Boban Janković rekao je da je firma spremna i sposobna za posao koji im je poveren.
- Imajući u vidu da se dugi niz godina bavimo održavanjem puteva u zimskoj sezoni, kako na teritoriji grada Šapca tako i na teritoriji drugih opština, spremni smo za rad u zimskim uslovima. Posedujemo svu potrebnu mehanizaciju, ljudstvo i opremu za rad u zimskoj službi. Danas smo predstavili samo deo mehanizacije i potrebnih sredstava za održavanje puteva, kazao je Janković.
Direktor Direkcije za puteve Miodrag Filipović ne očekuje probleme na putevima tokom zimske sezone, imajući u vidu kvalitetnu dugogodišnju saradnju sa firmom “Jugokop Podrinje“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa