18. novembar 2010.18. nov 2010.
ŠABAC: KOMUNALNI POLICAJCI NA ŠABAČKIM ULICAMA

OD UPOZORENjA DO SILE

U okviru Gradske uprave Grada Šapca od 9. novembra funkcioniše novo odeljenje ““ Odeljenje komunalne policije. Devet pripadnika ove službe biće angažovano na kontroli poštovanja gradskih propisa sa ciljem da svakodnevni život građana učine mirnijim i bezbednijim
Sedište Odeljenja je u ulici „Janka Veselinovića“ broj 20, a broj telefona na koji se građani mogu obratiti pripadnicima komunalne policije je 345-700. Novi čuvari reda delovaće u pet gradskih reona, a šesti je seoski, na čije će područje odlaziti po prijavi, ali za sada neće biti stacionirani u selima. Radno vreme je u dve smene: od 7,30 do 15,30 i od 15,30 do 22 časa. Rad će, prema potrebi, biti produžen.
Pozdravljajući komunalne policajce prvog radnog dana, gradonačelnik Šapca Miloš Milošević objasnio je da je prema zakonskom rešenju optimalan broj policajaca za Šabac 24, ali je zbog finansijske krize i uštede u gradskom budžetu odlučeno da ih bude devet.
Nismo u mogućnosti da organizujemo službu na način na koji smo želeli, da u svakom delu grada bude angažovan policajac, ali to ostaje naš cilj, koji ćemo, verujem, dostići naredne godine i Odeljenje komunalne policije maksimalno osnažiti.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa