10. novembar 2016.10. nov 2016.
SUPER LIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE ““ 9. KOLO

MEDICINAR NEZAUSTAVLjIV

ŽRK “NAISA“ ““ ŽRK „MEDICINAR“ 23:30 (13:15)
Čair. Gledalaca: 300. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Naisa 4 (3); Medicinar 8 (7). Isključenja: Naisa 6; Medicinar 4 minuta.
MEDICINAR: Glišić, Tanić 3, Rančić 5, Milošević, Čvorić, Kostić 4, Matić, Radović (kap) 13, Ručnov 1, Karić, Perić, Đurković 2, Stanisavljević 2, Kukić, Kecanović.
Pobede su Šapčankama već postale navika. Ređaju se rivali, a nova na „spisku“ onih koji nisu uspeli da uzmu neki bod „medicinarkama“ je niška „Naisa“. Bio je to ravnopravan duel 25 minuta, igrački i rezultatski. Domaće su i vodile 11:9. No, finiš poluvremena i serija 6:2 ekipe iz Šapca, samo najavljuje seriju na početku nastavka. Ubrzo je meč poprimio tok kakav su gošće želele. Deset golova za 30 minuta Ane Radović i razigravanje Rančić i Kostić behu previše za Naisu, a prednost je konstantno rasla, najviše do plus 8, 26:18. Kada je meč bio rešen, Šapčanke su malo „usporile“. Na kraju, lepih 30:23 za proslavu titule jeseni. Samo jedan poraz i osam pobeda, učinak su kakav klub ne pamti.
Potajno smo se nadali dobrom rezultatu, ali ostvareno je premašilo i naša očekivanja. Dobra selekcija, rad i posvećenost stručnog štaba i igračica, dali su svoje i ponosan sam svakim trenutkom ove sezone. Vodi nas, na parketu, neverovatna Ana Radović, motiviše i inspiriše ostale, imamo odličnu saradnju sa Gradskom upravom, prijateljima kluba i nadamo se da će serija pobeda da se nastavi. Plej of je i dalje primarni cilj, ali niko nam ne može uskratiti šampionske ambicije. Naravno, ni Kup ne zapostavljamo. ““ naglasio je predsednik UO Dejan Pavlović.
RADOVIĆ MVP JESENI
Devetim kolom okončano je jesenji deo prvenstva Super lige za rukometašice, a MVP polusezone i zvanično je Ana Radović, kapiten Medicinara. Istovremeno, kapiten Šapčanki je i najbolji strelac lige sa 127 golova (98 iz igre i 29 sa sedmerca).
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa