10. novembar 2016.10. nov 2016.
SUPER LIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠE

VOJVODINA ZASLUŽENO, ŠAMOT IMPERATIV

RK „VOJVODINA“ ““ RK „METALOPLASTIKA“ 30:22 (15:12)
„Slana Bara“. Gledalaca: 200. Sudije: Savić i Radulović (oba Beograd). Sedmerci: Vojvodina 6 (5); MP 4 (4). Isključenja: Vojvodina 4; MP 4 minuta.
METALOPLASTIKA: Maksimović, Dragićević 5, Vorkapić 3, Milovanović, Dakić 1, Dragutinović 1, Srdanović 2, Došen 1, Marinović 1, Protić 1, Petrović 3, Milenković, Đukić, Mitrović (kap.), Jevtić 1, Bozoljac 3.
VOJVODINA: Arsenić, Orbović 10, Milić, Elezović 2, Ostojić 2, Perović, Stojanović (kap) 5, Smiljanić, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 1, Stanković 1, Jandrić, Grozdanić 4, Vučković 1, Jeremić.
Imali su i plus tri “plastičari“. Ipak, šampion se vratio, a 11 minuta „plavih“ bez gola, na kraju prvog i početkom drugog dela, omogućili su Vojvodini da se odlepi na šest golova i reši meč. Možda je bilo prilike da se vrati neizvesnost, no 21:18 bio je maksimum „čivijaša“. Mnogo značajniji za „plave“ je meč ove subote protiv Šamota.
- U težoj smo situaciji nego što smo se nadali, ali sada moramo da pokažemo snagu, jedinstvo i kvalitet. Nisu bili realni bodovi u Novom Sadu, no nema opravdanja protiv Šamota. Oni su jedno od prijatnijih iznenađenja, ali mi moramo da krenemo u seriju pobeda. Mnogo će nam značiti podrška navijača u tom nastojanju ““ naglašava Miltin Dragićević.
Najveći neprijatelj mladih igrača je gubitak samopouzdanja, a upravo sa tim se suočavamo i mi. Silom prilika su dobili ulogu nosioca igre i naravno da je pozicija na tabeli pritisak na njih koji proizvodi strah, no jedan dobar nastup, jedna pobeda, sve može da promeni na bolje ““ dodaje trener Šapčana, Veselin Vuković.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa