10. novembar 2016.10. nov 2016.
JUBILEJ VILE ALBEDO

PIONIRI SEOSKOG TURIZMA

Prošle nedelje obeležena desetogodišnjica rada Vile Albedo u Varni
Dragulj seoskog turizma, Vila Albedo, prošle nedelje proslavila je deset godina postojanja. Prigodnim programom, „U gostima kod Tomanije Obrenović“ koji se bazirao na predstavljanju dva veka građanstva u Srbiji, obeležen je značajan jubilej.
- Ovo veče predstavljalo je logičan korak u obeležavanju dve stotine godina od dolaska Jevrema Obrenovića u Šabac i u potpunosti je u skladu sa temeljnim kulturnim vrednostima našeg grada. Vila Albedo se bavi kulturnim turizmom, te smo se potrudili da naš jubilej obeležimo na dostojanstven način, rekla je Milojka Kovačević, vlasnica Vile Albedo.
Obeležavanju desetogodišnjice rada Vile Albedo prisustvovao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, predstavnici Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije grada Šapca, Udruženja za seoski turizam, brojni gosti i prijatelji.
- Vila Albedo s pravom nosi epitet „dragulj „ seoskog turizma. Veliki broj gostiju Šapca otkrili su njenu lepotu, a ja sam uveren da će ona tek pronaći svoje mesto. Na gradu je da prepozna i vrednuje entuzijazam, rad i kreativnost naših domaćina, pa se dobroj saradnji nadam i u narednom periodu, naveo je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa