25. novembar 2010.25. nov 2010.
FUDBAL: KLUBCI: FK „RADNIČKI-STOBEKS“- FK „MAČVA“ 2:0 (0:0)

BOBAN JAČI OD DVA GRADA

Zaslužen poraz FK „Mačve“na završetku polusezone. Jesenji prvak Sloga (Bajina Bašta). Za vodećim zaostaju 13 bodova
Klubci, 20.11.2010.godine. Seosko fudbalsko igralište (ne stadion) u Klubcima. Gledalaca: 300. Strelci: FK „Radničkog-Stobeks“: Vasić u 50. minutu iz jedanaesterca i Dišić u 76. minutu. Žuti kartoni: Dišić, Perić, Miletić, Simić, Lazić (FK „Radničkog-Stobeks“), Tufegdžić, Samurović, Obrovac (FK „Mačva“),
FK „Radnički-Stobeks“: Divljaković, Todorović, Miletić, Jevtić, Andrić, Simić (Trifković od 73. minuta), Lazić, Dišić, Đurić (Ilić od 90. minuta), Perić (Lukić od 88. minuta), Vasić.
FK „Mačva“: Radukić, Radovanović, Samurović, Pejović, Ristivojević, Lazić, Perić, Gavrić (Dragićević od 68. minuta), Obrovac, Tufegdžić, Vasić (Milinković od 55. minuta).
Šta reći o samoj utakmici? U prošlom broju „GLASA PODRINjA“ konstatovali smo da je u kontinuitetu igre kvalitet. Ovo nismo slučajno napisali i za samo sedam dana, na gostovanju u Klubcima, ekipa FK „Mačve“ nije se mogla prepoznati.
Na samom zagrevanju se videlo da ekipa nema žustrinu, ambiciju, posvećenost.
Domaćin motivisan, oštar, u toku utakmice bez osmišljene igre, sa dugim loptama, kojima su preskakali sredinu terena.
U takvoj igri FK „Mačva“ je u prvom poluvremenu stvorila jednu veoma dobru priliku, kada je Tufegdžić sjajno izbacio iz igre igrača domaćih, našao se „oči u oči“ sa golmanom i levom nogom poslao loptu nekoliko metara iznad gola.
Pri kraju prvog poluvremena sudija Pavlović je mogao da dosudi penal za domaćina, kada je lopta u kaznenom prostoru FK „Mačve“ pogodila u ruku Tufegdžića. Već tada je svima u gledalištu bilo jasno da će prvu sumnjivu situaciju sudija iskoristiti da dosudi penal za FK „Radnički-Stobeks“, svima, osim igračima FK „Mačve“. Čim je počelo drugo poluvreme, levi bek domaćih Andrić, je prošao dvojicu gostujućih igrača i, kada je već krenuo prema korner liniji, Radovanović ga je nepotrebno rukom dotakao za rame. Andrić se srušio kao da ga je grom pogodio, još nije dotakao tlo, a sudija Pavlović je pokazivao na belu tačku.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa