17. novembar 2016.17. nov 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

STRELAC
Mora da ste nešto opasno zaribali kada ste morali da pohvalite koalicionog partnera, a da to nije Dačić. Šta će to vama? Zar je potrebno da Vulin i od vas dobije milost, nije mu dovoljna NjEGOVA. Izgleda da ste malo zaribali sa tom istragom u Jajincima, pa ste morali malo „po“ kolegi iz koalicije. Nešto ste naprasno prestali da se bavite Jajincima, a više migrantima, kao da je to važnije. Digli ste prašinu do neba, a onda ni reči o neuspelom pokušaju atentata na NjEGA ili NjEGOVOG brata. Možda je nekada bolje odćutati.
JARAC
Nedelja za vama je bila zanimljiva. Dobili ste punu podršku svojih drugara u partiji, ali vas je lično ON pecnuo o tome da ste 20 i kusur godina na vlasti i da vam je samo to bitno. Uspeh niko ne prašta, pa ni ON. To što ste tu gde jeste, zasluga je samo vaša i ničija druga. Tamo gde niko ne bi glavu stavio, vi ste se uglavili. Spremni ste na sve samo da ste tu gde jeste i to je velika vrlina. Niste spremni na kompromise po tom pitanju, niti se opterećujete razmišljanjem koje se odnosi na period duži od četiri godine.
VODOLIJA
Jači ste vi od svake moguće ankete. Pobedićete sve i svakoga. Niko vam ništa ne može ““ sem NjEGA. Što ga lepo ne pozovete na nedeljni ručak i rakijicu u Bajčetinu i lepo ga ne pitate: „Aco sine, u čemu je problem da me podržiš? Šta te košta? Zar nisam zaslužio?“. Obavezno sklopite ruke i, ako ni to ne pomogne, onda kao krajnju meru ““ kleknite. E, ako vas ne „miropomazi“, onda nema dušu. Nada poslednja umire. Drž“™te se.
RIBE
Više puta ste dokazali da ste pametni, hiljadu puta odgovarali na pitanja koja se tiču VAŠE prošlosti, veći ste i od Tita, ali jedan muftija koji je religijsku odoru zamenio poslaničkim odelom VAM ne da mira. Zida tamo po Pazaru, bez dozvola, a vi ništa. Razumemo da su „fantomi“ na odmoru, imaju i oni dušu, ali zar jedan Zukorlić da vam stane na put prosperiteta, istine i pravde? Toliki čovek, a plaši se eventualnog okupljanja ljudi na ulici. Niste tako govorili. VI ste neustrašiv vođa, najhrabriji čovek u Srbiji i šire, VI ste ““ riba.
OVAN
Za razliku od nasilnika koji tuku žene, vi ih milujete i to po bujnom poprsju sa sve kamerama koje su uperene u radnju. I tu se vidi vaša veličina i kompetentnost da govorite o borbi protiv nasilja nad ženama. Hrabro ste se suprotstavili svim onim nedokazanim opozicionim kolegama, a suprotstavili ste im se sa sve jednim detetom. I sve je to rezultiralo NjEGOVOM milošću koja je kao sunce obasjala vaš lep lik. Šta će vam više od života. Uživajte.
BIK
Predložili ste da se Tramp i Putin sretnu u Beogradu. Najbolje bi bilo da se to desi u vili Jelena, da se posluži prava, domaća salata, a da se im se na poklon uruče katanci kojim će da zaključaju sve svoje probleme u sukobe sa sve vašim brkovima. Sve ste vi to lepo smislili, a onda je mrmot zapakovao čokoladu. Uživajte u slobodi za koju ste se borili tamo u dalekom svetu i ostanite ispod radara. Svima će nam to prijati.
BLIZANCI
Vi očigledno ne umete da uživate u funkciji koja vam je poverena. Ipak ste vi pusto žensko, emotivna duša. Svaka sitnica može da vam natera suze na oči, a kamoli brutalni napadi na lik i delo nezaštićenog Marjana Rističevića. Iako nećete to da priznate, i ostavka vam je pala na pamet. Srećom po vas, kratko. I ON je morao da reaguje, da vas smiri i usmeri ka pravom izlazu. Nije vam lako, ali jaki ste vi. Izdržaćete sve bure i oluje. Ova kriza će samo da vas ojača i učvrsti u stavu da ste na pravom putu, putu koji vodi u svetlu i bolju budućnost.
RAK
Vaše šanse ozbiljno rastu. Što ON reče, vi imate rezervnu varijantu. O tome smo odavno i mi pisali, ali izgleda da se stvari okreću ka tome. Smeši vam se predsednička kandidatura. To GA je očinilo malo nervoznim. ON još ćuti i trpi, ali sasvim je jasno da ste ozbiljan takmac. Samo još ovi u opoziciji da se dogovore i da vas podrže i trka može da počne. Da li će biti neizvesna, ne zavisi samo od vas. Ako se i ON kandiduje, mrka kapa. Pošto znamo da kada ON nešto kaže, obično bude drugačije, savetujemo da budete realni i opušteni.
LAV
Šta god da uradite, kažete, predložite, ma mislite, sve je to jedno veliko - ništa. Vi ste jedan običan politički mufljuz i to ne možete nikako da promenite. Onomad ste uslovljavali Tadića da ćete da napustite koalicionu vlast ako se ne povećaju penzije, a onda ste poput najveće „seka perse“ ćutali kao zaliveni kada su te iste penzije smanjene. I sada kažete „da se povećaju ako može“. Neko ko je ceo svoj život proveo na državnim jaslama nije sposoban da uradi bilo šta korisno sem da svu svoju bližu i dalju familiju nakači na ista državna pleća. Ne iritirajte više. Ćutite i uživajte kada vam se dalo.
DEVICA
Konačno ste se i vi obratili javnosti. Upašili smo se da ste, ne daj Bože, zanemoćali negde usput. Tvrd ste vi oraj. Istrpeli ste kritiku, onako, muški. Ne petrljate se više sa Amerima, ali zato niko drugi nije miran i spokojan. Janković, Kina, Rusija, Hrvati, BiH, ma svi drugi su na tapetu. NjEGA i NjEGOVOG batu čuvate i ne date na njih. Čak vam je na tome zahvalan i ministar policije, a i penzionere ste obradovali.. Nepotrebno je reći da je pred vama period blagostanja i punog uspeha.
VAGA
Za razliku od svih drugih, vi ste već smislili slogan za predsedničke izbore: „Najboljeg za predsednika“. Mislite da ste najbolji? Bolje nemamo. Razmišljate, ako je mogao Tramp, možete i vi. Problem je u tome, niti ste vi Tramp, niti je Tramp vi. Veliki je, međutim, adut u vašim rukama. Trampa nije podržao ON, a vi imate NjEGOVU podršku i to neprećutnu. Otvoreno navija za vas. I vi ste pametan čovek i znaćete to da iskoristite.
ŠKORPIJA
Sreća naša da vas imamo. Još je veća sreća da verujete, a ako vi verujete da za dve godine možemo da prestignemo Ameriku i Kinu po nečem lepom, ko smo mi siroti da ne poverujemo u to? Uostalom, ko je verovao da ćete vi jednog dana postati ministarka, pa se, eto, i to desilo. Vera nas je održala i njoj hvala. Vi očigledno ne znate sa kime imate posla i imate velika očekivanja, ali znate, u ovoj zemlji je uvek bilo ““ ko visoko leti, nisko pada. Svaka čast izuzecima.
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Nebojšu Stefanovića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Marjana Rističevića, Bogoljuba Karića, Maju Gojković, Vuka Jeremića, Milana Krkobabića, Aleksandra Vulina, Vojislava Šešelja i Anu Brnabić.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa