Info

17. novembar 2016.17. nov 2016.

Kada je izbor lak

Svako od nas voli da ima veliku mogućnost izbora, a da pri tom ne mora sebi da postavlja pitanje da li kvalitet onoga što kupuje prati veoma povoljna cena. Kada je televizijski program u pitanju, mts TV nudi širok izbor sa više od 100 kanala raznovrsnih programskih sadržaja samo u Osnovnom paketu. Izbor je time znatno proširen u odnosu na standardnu ponudu, bilo da nas zanimaju sportski, filmski, muzički, zabavni, dečji ili drugi sadržaji.
Zato je pravi trenutak za pravi izbor, jer je cena mts TV Osnovnog paketa samo 567 dinara za sve one koji taj izbor naprave do kraja godine. Tu su i mnogi drugi programski paketi, kreirani za svaki gledalački ukus: porodični, muzički, filmski paketi grupe HBO, sportski, HD i svi na popustu od 50% do kraja godine
Savremena televizija koju nudi mts TV, pored vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, donosi i brojne dodatne usluge koje gledaocima pružaju vrhunsku udobnost. Mogućnost snimanja sadržaja ili gledanja programa 72 sata unazad, kao i HD kanali ili gledanje filmova iz Video kluba pomoću usluge Video na zahtev, samo su neke od dodatnih pogodnosti koje nam omogućavaju da televiziju u potpunosti prilagodimo svojim potrebama i svojim izborima.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa