17. novembar 2016.17. nov 2016.
U GALERIJI KULTURNOG CENTRA OTVORENA HUMANITARNA IZLOŽBA

ANI OD SRCA

Zaposleni u Kulturnom centru prošle srede, 16. novembra, pridružili su se akciji pomoći sugrađanki Ani Popović koja se leči od tumora Enjing-sarcom još od svoje trinaeste godine. Tim povodom otvorena je prodajna izložba Aninih radova, crteža i printova.
- Ovo je jedan od načina da učinimo sve što je u našoj moći. Štampali smo, zahvaljujući dobroj saradnji sa tri šabačke štamparije „ABC dizajn“, „Kinko“ i „Fila print“, dodatne materijale sa njenim radovima ““ bukmarkere, razglednice i plakate u više formata. To ćemo probati da ponudimo i sugrađanima i školama preko Đačkih parlamenata. Ana je nedavno operisana. Dobro je, oporavlja se. Novac koji sada prikupljamo je novac za nastavak njenog lečenja ““ rekao je Filip Kovačević, istoričar umetnosti, koji je zajedno sa Anom odabrao izložene radove.
Pored originalnih radova, opremljenih i neopremljenih, u vrednosti od 1.000 do 15.000 dinara, posetioci su mogli da kupe i štampani materijal ““ bukmarkere, razglednice i plakate, čija se cena kretala od sto do trista dinara.
Atmosferu su upotpunili učenici srednje Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ svojim nastupom.
O. G.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa