17. novembar 2016.17. nov 2016.
ODGOVOR NA REAGOVANjE OŠ „NATA JELIČIĆ“

OTAC DEMANTUJE ŠKOLU

- Imena maloletnih lica su objavljena što zakonom o zaštiti podataka o ličnosti nije dozvoljeno.
- Razmena psovki nije postojala od strane (U.B.) moga deteta.
- Nije istina da na učeniku U.B. nisu bile vidljive povrede.
- Nije istina da je U.B. gurnuo i opsovao mal. D.M. što se ponavlja u tekstu dva puta u iskazima maloletnih učenika pred učiteljem Dušanom Novakovićem kao i pedagogom i psihologom škole.
- Nije istina da je psiholog škole odvela U.B. u učionicu, već je to učinila njegova sestra T.B.
- Niko iz škole nije obavestio roditelje već je to učinila sestra T.B.
- Kako je neprimereno da u školu dolaze TV ekipe kad su u toku školske 2016/17. godine TV ekipe bile u školi zbog elektronskog nasilja među učenicima?
- Nije napisano šta je uvredljivo, neistinito i neprimereno izjavio otac U.B. Miodrag Bogićević, već je pričao istinu da su mu deca mal. M.B, T.B. i U.B. doživeli nasilje u školi od strane drugih učenika. M.B. (koji je školu završio prošle školske godine) doživeo je više udaraca u predelu stomaka u prostorijama škole. a direktorka škole je izjavila da to nije ništa, T.B. doživela je prelome dva prednja zuba jer ju je gurnuo drugi učenik u školi i za to postoji lekarska dokumentacija a sad mu povrede glave doživljava i treće dete U.B. Koji bi roditelj posle ovakvih povreda ćutao?
- Da li je narušen ugled škole time što otac maloletnog U.B. Miodrag Bogićević govori o povredama svoje dece koje su se desile u školi u odnosu na pet pravosnažnih i osuđujućih presuda koje su donete na štetu Osnovne škole „Nata Jeličić“ iz Šapca u vreme kad je direktor škole bila Zorica Nedeljković.
- Kako su ispoštovane bezbednosne procedure u školi kada nakon što je U.B. udaren o ovom događaju nisu obavešteni roditelji udarenog deteta, nije pozvana hitna pomoć, a da je U.B. te udarce i povrede doživeo u školi.
- Ako su nastavnici škole izjavili da su veoma povređeni što im se ime škole predstavlja na opisan način, postavlja se pitanje ko je za to kriv?
- Nakon svih događaja ispisao sam iz škole svoja dva deteta U.B. i T.B. zbog pretnji koje sam čuo u telefonskom razgovoru sa pomoćnikom direktora pomenute škole, a koji je rekao da ako budem tužio školu deca će mi trpeti posledice! Ovaj razgovor čuo je nastavnik pomenute škole Nikola Milićević preko spikerfona telefona Miodraga Bogićevića, pa je direktni svedok šta je pomoćnik direktora rekao, a to se može i potvrditi preslušavanjem razgovora po nalogu nadležnog organa.
Miodrag Bogićević

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa