25. novembar 2010.25. nov 2010.
HUMANOST NA DELU

ŠAPČANIN KRALjEVU

Naš sugrađanin šezdesetosmogodišnji električar Jovan Filipović odmah nakon zemljotresa otišao u Kraljevo da pomogne u saniranju posledica. Tvrdi da je grad mnogo razoreniji nego što to mediji ovih dana prikazuju, a da su ljudi tužni, očajni i usamljeni
Nakon što je video obaveštenje na lokalnoj televiziji da se u Kraljevu traže majstori svih profila, visokokfalifikovani električar u penziji Jovan Filipović iz Šapca odlučio je da se prijavi i ode u grad razoren zemljotresom. Jedini motiv, kako navodi bio je da pomogne unesrećenim ljudima da poprave svoje kuće i što pre, ponovo počnu normalno da žive.
Na TV Šabac sam video informaciju da se u Kraljevu traže majstori: električari, zidari, bravari, vodoinstalateri. Odmah sam odlučio da idem i to saopštio supruzi. Ona me podržala, i odmah sam otišao u televiziju i stupio u kontakt sa Kraljevom. Sutradan sam već bio tamo. Prijavio se u štab, i sa još jednim kolegom počeo da pomažem ljudima. Narednih 14 dana radili smo svašta. Popravljali instalacije, brojila, ali i zidali, postavljali pločice sanirali vodovod ““ priča Jovan.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa