1. decembar 2016.1. dec 2016.

HOROSKOP

STRELAC
Kao prvi među nejednakima, penzioner po vokaciji, vi jako dobro znate koliko je 5.000 dinara veliko. Uverili smo se da vam i račun ide od ruke, ali možete vi to i malo bolje. Kažete da za te novce penzioneri mogu da kupe 100 kg kupusa. Kod nas u Šapcu mogu i više, jer je kilo kupusa bilo 30 dinara, pa vi sada vidite. Sva sreća, pa vama verovatno ne treba ono što treba Mrki, pa može i da pretekne za malo luka i krompira. A, niste ni za patike. I posle svega ovoga vi ujutru treba da se pogledate u ogledalo. Imate vi đonove, ni to vam teško neće pasti.

JARAC
Izgleda da ste se više od opozicije uplašili povodom najave vanrednih parlamentarnih izbora na proleće. Lako je NjEMU da ih raspiše, a šta ćete vi? Pa, ON nema opoziciju u svojim redovima, nema ON ni Ružića, ni Mrku, ni Tončeva. Kako će on pred drugovima da objasni da vam je ON rekao da ne treba da se kandidujete za predsednika, već da podržite Tomu? Nije vam zavidna situacija, ali isplivaćete vi već nekako. Samo bez sekiracije.

VODOLIJA
Još samo malo je ostalo do trenutka kada će ON i zvanično da se oglasi i proglasi vas kandidatom za predsednika Srbije. Vidite da se strpljenje isplati. Ne postaje predsednički kandidat lep, već strpljiv. To je, međutim, samo prvi korak. Treba na tim izborima i pobediti, a koliko ste MU bitni, govori činjenica da će i parlamentarne izbore da raspiše samo da ne bi pobedio neko ko će da mu zvoca. Elem, na zvocanje i ne pomišljajte u narednih pet meseci.

RIBE
Ne plašite se ničega, kažete, ali vam zvocanje može doći funkcije. Toliki čovek, a ne voli zvocanje. Ko bi rekao? Kao neko ko je postao radoholičar sa četrdeset i nekoliko godina, bez normalnog radnog iskustva do tada, čudi da je zvocanje nešto što ne „mirišete“. Možda je to autoprojekcija, što biste VI rekli, jer je činjenica da desetlećima niste ništa radili, a uporno ste zvocali. Što bi mladi rekli ““ transfer blama. Slobodno razmišljajte o vanrednim izborima. Mnogi su razmišljali i mnogi su zbog toga zglajznuli. Možda...

OVAN
Ozbiljno vas je poremetio onaj Dvorjanin iz Čačka. Vi ste mislili da je Velja najveće zlo koje dolazi iz grada na Moravi, a izgleda da nije. Mnogo vas je iznervirao, ali nije ni prvi ni poslednji koji vas je nazvao kriminalcem. Treba da se borite za svoj integritet i za pravdu. Nemojte da ćutite, usprotivite se nepravdi, neće vas tamo neki Dvorjanin da izbaci iz koloseka, i to sada kada se trudite da date svoj doprinos u nastojanjima da opozicija ima zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima. Dug je put pred vama.

BIK
Sva sreća, pa da pored zaštitnika građana posti i zaštitnik zaštitnika građana. Hoće da vam smanje platu, ali ovaj drugi zaštitnik to ne daje. I to je dobra vest za vas. Ono što ne valja je što je to samo demagogija. Voleo bi ON da vam vidi leđa, jer ne trpi to konstantno zvocanje. Zamislite još da mu zvocate tamo negde od maja meseca. Ne bi čovek to podneo. Vi samo nastavite da radite svoj posao i nemojte da se opterećujete. Ionako će uskoro, najkasnije do kraja janura, sve leći na svoje mesto.

BLIZANCI
Znamo da vam nije bilo lako da priznate da ste magarac. Teško je bilo to učiniti pred tolikim auditorijumom, ali sve je lakše kada govorite istinu. Magarac je plemenita životinja, i ne treba da se stidite. Možda magarcima nije svejedno što ste se uporedili sa njima, ali oprostiće vam oni kada vam je i ON progledao kroz prste za sve ono što ste govorili ranije o NjEMU. Samokritika je odlična osobina, ali nemojte više. Ne voli ni ON da se mnogo seća onoga što je bilo ranije. Rekli ste šta ste rekli i sada ste mirni.

RAK
Nikada niste držali bolji predlog budžeta u rukama i to vas čini veoma srećnim. Tako je bilo i prošle godine, što govori da nam je svima mnogo bolje. Osećamo to, nemojte da brinete. Toliko nam je dobro da se pomalo brinemo. Pred vama je velika borba u kojoj će neko dobiti opanke a neko obojke. Prst ste uperili ka sportskim klubovima koje hoćete da privatizujete. Neka su vam zvezde u pomoći. Za tako nešto ni ON, verovatno, nema snage, ali probajte, što da ne.

LAV
Mnogo ste galame izazvali u Skupštini. Da je radio u interesu Srbije koliko vam je odgovarao, verovatno bi i vama bilo bolje. Zasmetao mu je i taj „čačanski“ naglasak. Povedite malo računa o akcentovanju. Samo nam još treba da nam drži tirade n a tu temu. Ozbiljno ste se uhvatili u koštac sa problemima i svesno započeli predizbornu kampanju. Morate da povedete računa o svom ponašanju, jer on sve što uradite multiplicira i ispada da ste veći nasilnik od NjEGA kada je bio radikal.

DEVICA
Nadamo se da ste se lepo proveli na sahrani, ipak je to Kuba, pa makar bila i sahrana. Svežeg i preplanulog tena, spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim problemima koji naviru sa svih strana. U narednom periodu očekujemo vašu reakciju na kritike budžeta, napad na NjEGOVU porodicu, pojavu ustaških simbola u Jasenovcu, Bakirovu nervozu, Mladića u Hagu, Anastasijin prekid veze, Cecino novo perje... Možete slobodno neku i o radnicima, ne zaboravite da ste vi levičar, doduše sa Dedinja, ali ipak levičar.

VAGA
Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujete ka toj, vama najdražoj tituli, omiljenog opozicionog prvaka. Nekada se vama dičio Milošević, a sada sve više ON. Čak MU se sviđaju i vaše primedbe na budžet, ali se ne slaže sa vama. Samo kada bi malo umirili onog Šarovića, bili biste još omiljeniji. ON će učiniti sve što je u njegovoj moći da uđete u drugi krug, a onda ćete se već nekako dogovoriti. Takva vrsta dogovora vama nije strana.

ŠKORPIJA
Hvala vam što ste pomogli da naš Nole, a zjedno sa njim i svi mi, dosegnemo do takvih visina da nam je ceo svet pod nogama. Postupili ste ispravno i nijednu grešku niste učinili. Niste više trener čoveka koji je osvojio sva četiri Gren Slema u nizu, ali to ne treba da vas brine. TO je i vaš uspeh. Sada se lepo odmorite, uživajte u životu, a posla će uvek biti. Nadamo se da će se i Nole oporaviti i ponovo postati broj 1.
P.S. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Milana Krkobabića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Sašu Jankovića, Dušana Vujovića, Boška Obradovića, Aleksandra Vulina, Vojislava Šešelja i Borisa Bekera.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa