15. decembar 2016.15. dec 2016.
POSTANITE DEO ZABAVE
H2O TRENING CENTAR

POSTANITE DEO ZABAVE

Rešili ste da promenite svoje životne navike i da se posvetite zdravom načinu života? Dobrodošli u H2O Trening centar. U savremeno opremljenom ambijentu, uz vrhunsku opremu renomiranih svetskih proizvođača i sa timom profesionalnih trenera osetite jedinstveno iskustvo bavljenja fitnesom. Bilo da ste početnik, iskusan rekreativac ili profesionalni sportista kod nas ćete pronaći idealne uslove za trening i napredak. Mi smo tu da vas motivišemo i pružimo punu stručnu podršku na putu ka ostvarivanju vaših ciljeva. A naš cilj je da se vi osećate bolje, izgledate bolje i živite bolje.
Usluge
Iza svake naše usluge stoji profesionalan, stručan i energičan tim. H2O Trening centar je objedinio najrazličitije oblike kretanja, kako biste kroz takve treninge imali najkvalitetniji napredak.
Saznajte više o našim uslugama i zakažite besplatan probni trening za bilo koji program iz naše ponude. Iz našeg bogatog programa, za ovaj broj posebno izdvajamo Grupne treninge i Jogu. U oba slučaja prvi trening je besplatan.
Grupni trening
Naš program grupnog MidžAerobik predstavlja dinamičan i zabavan vid treninga. U grupi od 8 do 12 vežbača, pod vođstvom naših trenera i kroz kombinaciju različitih aerobnih vežbi sa vežbama snage, sagorećete veliki broj kalorija i povećavati tonus mišića. Svaki trening je drugačije osmišljen, što sprečava rutinu i jednoličnost. Kako bi se dodatno angažovali mišići, na treninzima se pored vežbi sa sopstvenom težinom koriste i rekviziti, poput elastičnih traka, tegića, pilates lopti, stepera... Program je prilagođenog intenziteta, pruža ravnomerno postizanje kondicije i gubitak kilogama. Namenjen je kako mlađim osobama, tako i zdravim aktivnim osobama srednjih godina.
Ukoliko volite dobru atmosferu, osećaj zajedništva i druženje na treninzima, naš program MidžAerobika je idealan za vas. U trajanju od 60 minuta, tri puta nedeljno, uz stručan nadzor naših trenera osetite energiju koja pokreće.
Joga
Reč joga potiče od sanskritske reči yuj ili yuk, što označava ujedinjenje. Joga ima za cilj da uspostavi jedinstvo tela, srca i uma, tj. harmoniju fizičkih radnji, emocija i misli.
Gde se sve primenjuje Joga?
Danas su joga tehnike važne u zdravstvenoj preventivi kao i rehabilitaciji. Prisutne su u psihoterapeutskim metodama kao vid relaksacionih vežbi i kao nezavisni terapeutski metod. Joga predstavlja i sredstvo za postizanje vrhunskih rezultata u sportu i umetnosti. Značaj praktikovanja joge se sve više ogleda i u rezultatima koji se postižu u radu sa decom sa posebnim potrebama i osobama trećeg doba. Joga podstiče fizičko zdravlje, normalizuje aktivnost fizioloških sistema, pomaže u uspostavljanju emocionalne ravnoteže, podstiče kreativno izražavanje, jača stvaranje oslonca u sebi.
Kome je Joga namenjena?
Joga je namenjena svima, pogotovo telima koja su van kondicije. Svako telo ima konstituciju za sebe, svako ima svoja fizička ograničenja, svaka asana, položaj tela, ima brojne varijacije i može se lako prilagoditi mogućnostima svakog vežbača ponaosob. Joga predstavlja veštinu u kojoj nema takmičenja, svaki položaj se izvodi dok se u njemu osećate prijatno.
Pridružite nam se i
osetite novu energiju,
Vaš H2O

H2O MED SPA CENTAR
U DUHU PRAZNIKA


U skladu sa prazničnim raspoloženjem Med Spa centar će svake nedelje do kraja godine organizovati promocije svojih usluga. Priuštite sebi i voljenim osobama predah od svakodnevnih obaveza i zajedno uživajte u predivnim tretmanima ovog centra.
Takođe, u Med Spa Centru H2O, nude popust na poklon vaučere koji mogu biti idealan praznični poklon za vaše drage osobe.
Aktuelnosti u radu H2O Med Spa Centra možete pratiti na Instagramu: h2omedso i www.facebook.com/h2omedspa.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa