15. decembar 2016.15. dec 2016.
HOROSKOP

HOROSKOP

STRELAC
Posle toliko godina ministrovanja i boravka na vlasti, vi apsolutno više ne birate, izgubili ste svaki mogući kriterijum. Pa, od tolikog sveta na vašoj proslavi vi se izgrliste samo sa koleginicom Slavicom Đukić Dejanović. Doduše, oboje ste lekari, ministi, niste u istoj stranci, ali ste levičari u duši. Dvoje su se tako smuvali. Vama i vera dozvoljava, ali naravno da mislimo o stvaranju koalicije između vaše dve partije, a ne o nečemu drugom.

JARAC
Tolike godine ste u politici, a nikako da skapirate akuelnog šefa. Taman ste se opustili i shvatili da posle 100 dana rada Vlade Srbije neće biti nikakve rekonstrukcije, niti bilo kakvih kozmetičkih promena u NjEGOVOM kabinetu, kad ono izbori. Šta ćete vi jadni u toj riči da radite, neka vam je Bog u pomoći. Jedini spas možete da nađete u koaliciji NjIM i da pregurate i ove izbore. Samo bez nagli pokreta. Bavite se Hrvatima.

VODOLIJA
Za vas nema bolje stvari u životu od podrške, još kada stigne sa Istoka, iz Moskve, ma, milina jedna. Baćuška Lavrov, pričaju, doneo je „molbu“ da vi budete predsednički kandidat. Odmah vam se lice ozarilo, izljubiste Baćušku, baš onako pošteno. Biće to sve u redu. Pored toga što dobro radite svoj posao, pokazali ste vanzemaljsko strpljenje i to će se isplatiti. Videćete.

RIBE
Super je to što vam barem na dva dana strani element više smetao od domaćeg. Hrvati su VAM poremetili koncepciju, tako da su domaći elementi mogli malo da odahnu. Nećete VI tako lako da odustanete od domaćih, to je sigurno, ali naši zapadni susedi će sve više da zatežu. Videli ste šta se desilo sa čokoladicama. Pošto je šećer, kako kažete, veoma važan za mozak, udrite po čokoladicama, nema veze odakle su, samo da su kvalitetne.

OVAN
Konačno ste učinili pravi politički potez i narodu otkrili svu svoju ambiciju u politici. Želite da postanete NjEGOV omiljeni političar. I ne vidite ništa sporno u tome. Prvi korak ste odavno učinili, kada ste hteli da uđete u Vladu, a sada ste to svima stavili do znanja, pa i NjEMU, kada ste na sva usta ishvalili i NjEGA i budžet koji je predložio. Ovo će vam se višestruko vratiti, da ne kažemo, isplatiti.

BIK
Kada ste posetili decu u Dubrovniku imali ste najbolju nameru. Poslušali ste svog prijatelja iz Beograda da je šećer zdrav za mozak i odlučili da im poklonite čokoladice. Zlotvori iz Vukovara su vam, međutim, uvalili srpske čokoladice, a poznato je da u vašoj domovini ima najviše alergija na srpske čokoladice. Da ste se konsultovali sa Šešeljem, sve bi bilo lepše i lakše. Možda bi od njega dobili tobleronu.

BLIZANCI
Za vas nema dileme. Vi, iako ste u drugoj državi, odlučili ste da podržite kandidata SNS za predsednika Srbije. Još ako bi to mogao da bude Toma, vama bi srce bilo puno. Mada, nemojte da se sekirate. Ako i on ne bude, biće rakije u Bajčetini. Može da se desi da i neko drugi pobedi, ali vi ćete na vreme da se okrenete ka njemu i brzo će se roditi nova ljubav.

RAK
Dobili ste najlepšu moguću dobrodošlicu kući posle nekoliko godina boravka na Petoj aveniji u Njujorku. Manekeni obučeni tamno plava odela, dočekali su vas i uručili poziv za žurku u jednoj od prostorija MUP. Setili su se da se vraćate, pa požurili da vas ugoste u svojim prostorijama i pripupitaju za nešto što je bilo pre 12 godina. Ovaj doček vas je uverio da su i vas željni u domovini i da imate razloga da razmišljate o aktivnijem životu u Srbiji.

LAV
Od toliko protivnika u parlamentu vi baš rešili da uništite Zoricu Brunclik. Ono, nije na odmet malo da se ti estradni krugovi presaberu, ali zar pored Radulčovića, Živkovića, Obradovića, vi krenuste na ljubičastu damu. Znate kako je ona nežna i osetljiva. Malo, malo, pa joj neko suze na oči natera. Ako ste hteli da joj onemogućite da radi zato što ne plaća porez od tezgi, veliki aplauz od nas. Problem je što je estrada velika i ima tu mnogi i krupnih i sitnih riba, pa ni po babi, ni po stričevima.

DEVICA
ON vam je ponovo povukao ručnu kočnicu i po 100. put vas zamolio da ne iznosite u javnost sve ono šta imate puno pravo da kritikujete kada su u pitanju Hrvati. Ali tu je čokoladica. Kako odoliti tom lepo upakovanom slatkišu sa sve Kolindinom sličicom? Pa, zar je moguće da subotička čokoladica bude jača uvreda od ustaške zastave. Pokušajte da budete mirni i da ne odete u mržnju u kojoj oni već duboko plivaju.

VAGA
Kako bi vi umeli lepo da rešite problem sa Hrvatima. Samo pola sata da vas ostave sa Kolindom, i sve bi bilo na svom mestu. Bili bi to teški pregovori, bilo bi uz čokoladica i čvaraka, ali i Srbiji i Hrvatskoj bi bilo bolje posle razgovora u četiri oka. Kao pravi džentlmen, vi biste otišli do nje i rešili sve bedastoće. Ona lepa, vi u najbolji godinama. Nema žene koja ne poklekne na kitu cveća i čokoladu.

ŠKORPIJA
Semantika je to, dragi moj. Vi i kada pogrešite nije to kao kada pogreši Babić, na primer. Vaš lapsus linguae je spontana reakcija na nečiju pojavu konfabulacije. Sreća da nisu bili u pitanju akronimi koji su u direktoj vezi sa frezenkovanjem. Ti cinculatori kojima smetaju izrečene hojzne mogu samo da mešajicaju. Eto šta se desi kada braću Grim zamenite sa braćom Andersen.
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Rasima Ljajića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Kolindu Grabar Kitarović, Milorada Dodika, Vuka Jeremića, Maju Gojković, Aleksandra Vulina, Vojislava Šešelja i Nebojšu Stefanovića.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa