15. decembar 2016.15. dec 2016.
DERBI ZA VIŠI RANG
PRVA B ODBOJKAŠKA LIGA

DERBI ZA VIŠI RANG

Daleko je kraj prvenstva, još ni polovina predviđenog kalendara nije odigrana, ali, rezimirajući sezonu do sada, nepobedivom Zaslonu, najteži rival svakako će biti kruševački „Napredak“
Kao i u svakom sportu, pobeda ne znači samo poene za pobednika, nego oduzimanje glavnom rivalu ključnih bodova. Iako novajlije, izabranici trenera Filipovića odavno su maksimalnim učinkom zaslužili ulogu favorita lige. Ipak, sa tom ulogom, raste i motiv rivala da budu prvi koji će se radovati protiv lidera.
- Ko god se bavi sportom ima motiv da pobedi, želju, cilj, bez obzira na rivala. Ipak, kada igraju protiv nas kao vodećeg tima, sve ekipe žele da pokažu koliko su jake, koliko mogu, ali to je nešto sa čim moramo i sa čim umemo da se nosimo. Kruševljani su sklapali ekipu da se bori za Prvu ligu i osim slabog nastupa protiv Mladenovca, sve ostale duele rešili su u svoju korist. Ne sumnjam da dolaze puni samopouzdanja, ali sigurno ga nemaju više od nas. Verujemo da je kvalitet na našoj strani, a nadamo se da će nas i publika još jednom podržati – ističu u taboru Šapčana.
Ko će se radovati i biti bliže Prvoj ligi, znaćemo posle meča koji startuje u nedelju od 17 sati.

LAKO SA „ANTENOM“
Kako se i očekivalo, ekipa bez pobede, na poslednjem mestu, iako domaćin, nije mogla, osim u prvom setu, da pruži značajan otpor lideru i jedinoj neporaženoj ekipi. „Zaslon“ je slavio 3:0, po setovima: 27:25, 25:20, 25:16.

TABELA:

ZASLON 26
Mladenovac 24
Napredak 22
Srem 18
Novi Sad 18
Bečej 15
Timok 14
Bavanište 10
Metalac 6
Dubočica 6
Užice 3
Antena 0

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa