2. mart 2017.2. mar 2017.
U ŠABAČKOJ GIMNAZIJI ODRŽANO OKRUŽNO TAKMIČENjE IZ MATEMATIKE

USPEŠNO SAVLADANA PREPREKA

U nedelju, 19. februara, u Šabačkoj gimnaziji održano je Okružno takmičenje iz matematike. Za najbolji plasman i prolazak u sledeći krug takmičenja nadmetali su se učenici Srednje škole „Vuk Karadžić“ iz Loznice, Srednjih škola iz Bogatića i Krupnja, Tehničke škole Šabac i Šabačke gimnazije.
Prva tri mesta sa osvojenih osamdeset pet bodova u kategoriji prvog razreda zauzeli su Kristina Vukosavljević iz Srednje škole „Vuk Karadžić“ Loznica, Nikola Savić i David Milinković iz Šabačke gimnazije. Skoro slična situacija bila je i u kategoriji drugog razreda. Po devdeset pet bodova imali su Vasić Igor iz Srednje škole „Vuk Karadžić“ Loznica i Katarina Cimbaljević iz Šabačke gimnazije, dok je pet bodova manje imao šabački gimnazijalac Nikola Petreski.
Među učenicima trećeg razreda, po broju osvojenih bodova, izdvojili su se David Đukić iz Srednje škole „Vuk Karadžić“ Loznica i Nikola Simić iz Šabačke gimnazije koji su osvojili osamdeset sedam i osamdeset bodova. Trećeplasirani Uroš Marković, učenik Šabačke gimnazije, imao je šezdeset dva boda.
Među učenicima četvrtog razreda najbolji se pokazao učenik Šabačke gimnazije Vukašin Božić koji je osvojio devedeset bodova. Za dva boda manje na drugom mestu našla se Ana Vilotić iz Srednje škole Krupanj. Treće mesto, sa osvojenih osamdeset tri boda, zauzela je Ivana Burmazović iz Srednje škole „Vuk Karadžić“ Loznica.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa