2. decembar 2010.2. dec 2010.
O ZBIVANjIMA U KD “ZORAN ZOKI STANKOVIĆ“ U ŠAPCU

KINOLOGIJA, INTERES ILI SUJETA???

Koji su motivi da od kinološkog društva naprave stranački ogranak, ostaju pitanja bez odgovora, jer nažalost i pored našeg insistiranja da odgovori po optužbama, prozvani, jedan od lidera SNS-a Dragan Tomić odbija da govori za “Glas Podrinja“. Nakon neuspele smene rukovodstva u Šapcu i okolini u KD “Zoran Zoki Stanković“ Šabac kinološko društvo radi u starom legalno izabranom sastavu. Kako tvrdi legalno rukovodstvo Dragan Tomić i Aleksandar Peranović i dalje pokušavaju da minimiziraju dosadašnji minu&
Objavljivanje niza neistina, bez ijednog potkrepljenog dokaza je samo deo asortimana kojim se ovaj neuspeli dvojac bez kormilara bavi. U zadnjem gostovanju na radio Šapcu u emisiji „Lov i ribolov“ kod voditelja Branka Popadića su svo vreme koristili za iznošenje neistina, a na tapetu su bili svi koji ne misle isto. Da tragedija bude veća, sem što su kritikovali, nije se mogao steći utisak da nude i rešenja. Izgleda da je jedini cilj doći nelegalnim načinom na čelo neke organizacije i udruženja, a nakon toga tek objašnjavati članovima koje su im namere i planovi. Da bi javnost bila upoznata sa istinom, moraju se složiti činjenice i dokazi po redosledu zbivanja, tvrdi i iznosi svoju verziju događaja, Milić Ralić, sekretar KD.
Lov i kinologija su jedna neraskidiva celina u Šapcu, i skoro 40 godina dele zajedničke prostorije u Masarikovoj 38. Ali da sve ne bude u skladu i kako treba pobrinulo se društvo na čelu sa Drganom Tomićem, predsednikom LU “Sele Jevtić“ u Šapcu, koji je poželeo da svoju vladavinu proširi i na reon kinologije. Da bi se to ostvarilo, za početak je trebalo oklevetati drugu stranu. Na meti napada našli su se ljudi koji su u zadnjih nekoliko godina uspeli da šabačku kinologiju afirmišu na najbolji moguć način, koji su uspeli da više godina unazad uspešno organizuju CACIB međunarodnu izložbu sa po preko 500 izlaganih pasa, koji su organizovali svake godine radne ispite, nacionalne i internacionalne utakmice za grupe lovnih pasa.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa