16. mart 2017.16. mar 2017.
VODOSNABDEVANjE U PRVOM PLANU

REZERVOARI PO 1.000 KUBIKA

Generalni projekat je u vodosnabdevanju te radovi koji slede, po rečima predsednika opštine Milorada Milinkovića, su put u rešenje problema koji sada tišti mnoge ali će i proširiti spisak potrošača vode.
- Kraj izvorišta u Riđakama i Skupljenu, uradiće se rezervoari velikog kapaciteta, a jedan će voditi ka Zvezdu i ogranak ka Dragojevcu, da bi cilj te trase bilo selo Provo, što i jeste glavni cilj i trajno rešenje za ovaj deo opštine. Projekat je naš, a pomoć republike neophodna, jer posao je izuzetno vredan, kaže prvi čovek opštine i dodaje.
- I Dom učenika srednje Posavotamnavske škole je pred rešenjem zahvaljujući i Elektrodistribuciji iz Šapca, koja će nam u našem delu od 4,5 miliona dinara dati mogućnost da ih platimo u ratama, a oni će uložiti oko 6,5 miliona dinara čime bi Dom napokon bio kompletiran, kaže Milinković.
Vredni poslovi trebali bi već ovog leta doneti boljitak u dve bitne oblasti života ovih prostora a lokalna samouprava ističe pomoć republike koja nemerljivo pomaže poslove u opštini Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa