16. mart 2017.16. mar 2017.
STRATEŠKI OKRENUTI AGRARU
AIK Banka na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu

STRATEŠKI OKRENUTI AGRARU

AIK Banka a.d. Beograd, predstavila je svoju ponudu na Sajmu poljoprivrede u Šapcu devetom po redu, koji se održava u periodu između 10. i 11. marta 2017. godine
U sklopu atraktivne ponude usmerene ka razvoju poljoprivrede, klijentima AIK Banke omogućeni su izuzetno povoljni uslovi finansiranja a više o tome saznaćemo od direktora filijale AIK Banke iz Šapca, Dragana Marinkovića.
Šta je AIK Banka novo pripremila za poljoprivrednike?
-Za predstojeću sezonu je pripremljena specijalna ponuda za sve potrebe poljoprivrednika. Po povoljnim uslovima, banka nudi kratkoročne kredite za finansiranje predstojeće setve, za trajna obrtna sredstva, ali i kredite za nabavku mehanizacije, investicije u poljoprivredi, kupovinu zemljišta. Ovaj put želimo da iskoristimo priliku da ukažemo na revolving kredite koji pružaju apsolutnu fleksibilnost u raspolaganju sredstvima, a svi znamo da kada krene setva, mora se na vreme obezbediti seme, energenti, mineralno đubrivo. Upravo ovakvim pristupom AIK Banka želi da ponudi najbolje usluge i uslove kredita poljoprivrednicima.
Takođe bih napomenuo da ovaj sajam nije samo namenjen poljoprivrednicima nego i privrednicima za koje smo obezbedili veoma interesantne investicione kredite iz kreditinih linija sa kojim raspolaže AIK banka gde sa kamatama u zoni oko 3% činimo jedno od najinteresantnijih mesta svim privrednicima koje u ovoj 2017. godini imaju potrebe da investiraju kako u poslovni prostor tako u mašine i opremu. Proizvođači svakako imaju najbolje uslove.
Po čemu se vaša ponuda izdvaja od drugih banaka?
-AIK Banka je strateški opredeljena za finansiranje agrokompleksa još od svog osnivanja pre 40 godina. AIK Banka nudi poljoprivrednicima fleksibilnost u finansiranju, prilagođavanjem plana otplate potrebama svakog klijenta. Posebne pogodnosti imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja prijave račun iz AIK Banke kao namenski u Upravi za trezor. Takođe, kao Banka koja je ovlašćeni zastupnik u osiguranju nudimo pored raznih vrsta osiguranja (putno, imovina i dr.) i osiguranje poljoprivrede i to useva i plodova.
Da li je AIK Banka na teritoriji Šapca fokusirana samo na poljoprivredu?
-Pored široke ponude za poljoprivredne proizvođače, AIK Banka ima odlične ponude za zaposlene i penzionere. Opredelite se za kombinaciju proizvoda i usluga u paketu shodno Vašim potrebama a mi ćemo izaći u susret vašim zahtevima i ponuditi najbolje rešenje za finansiranje. Ističem samo jedan od primera, gde se potencijalnom korisniku START PAKETA nudi mogućnost da korisnik paketa dovede jednog (punoletnog, nezaposlenog) člana porodice (dete, roditelj, supružnik...) kome će takođe biti otvoren paket račun i odobreno beskamatno dozvoljeno prekoračenje do iznosa od 30.000 RSD.
Šta možete da poručite našim čitaocima ?
-AIK Banka je prepoznata kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Anjard Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Anjards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.
Svim sugrađanima, postojećim i budućim klijentima poručujem da posete filijalu AIK Banke, u ulici Gospodar Jevremova 42 u Šapcu i izaberu proizvode i usluge AIK Banke, shodno njihovim željama i potrebama.
PR

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa