16. mart 2017.16. mar 2017.
„ODMOR“ PUN NAPORA
MEDICINAR SA LIDERSKE POZICIJE U PLEJ OF

„ODMOR“ PUN NAPORA

Šapčanke su najbolji tim regularnog dela sezone elite, prvi put u istoriji. Šapčanke imaju i najkorisniju igračicu, najboljeg strelca lige i veliku želju da ovu sezonu obeleže jednim trofejem, BAR jednim. Želje su dostižne kada se dostižu naporom i posvećenošću
Nišlijke su odličan tim, dolaze kroz dva vikenda opet u Šabac. Čitav meč domaći tim je kontrolisao igru, rezultat, a bez obzira na odnos golova, nije se osetila nesigurnost u bilo kom trenutku. Deluje da se Lojpur brzo uklopila, te da i „flaster“ na Ani Radović ne mora da znači manju efikasnost. Igračice su demonstrirale da umeju odigrati dobro na više pozicija. Sve lepa osnova za plej of optimizam.
- Uživam sa ovim devojkama, predano rade, raspoložene su i to je sve što tražim. Naravno da ima mesta za napredak, čeka nas 7 - 8 dana vrlo napornih treninga. S jedne strane do kraja je ostalo mnogo, šest kola, a opet, nikada nismo bili bliže i tu moramo da crpimo snagu. „Bekament“ je najveći rival, ali budući šampion, ko god da to bude, ne sme potceniti Niš i Jagodinu – napominje trener Saša Bošković.
- Drago mi je što nosim dres Medicinara, lepo se osećam na parketu, u ekipi imam sjajne igračice i ljude što je jako važno. Radiću predano i pružiti više od maksimuma kako bismo uspeli – obećava Marija Lojpur.
Plej of počinje poslednjeg martovskog vikenda, ekipe su prenele bodove iz međusobnih mečeva u regularnom delu sezone, a u doigravanju ih očekuje šest kola po principu svako sa svakim.
ANA MVP
Pre početka utakmice sa Naisom, Ani Radović uručen je trofej za najkorisnijeg igrača lige i prigodan poklon kluba. Kapiten Medicinara blizu je još jednog velikog dostignuća. Do sada je, u dresu Medicinara, postigla 985 golova, a u klubu se nadaju da bi možda već u prvom kolu plej ofa mogla postići 1.000. pogodak.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa