30. mart 2017.30. mar 2017.
POSETA AMBULANTI U MAJURU

JEDNAKI USLOVI ZA SVE

Zajedno sa lokalnom samopupravom u poslednje dve godine uložili smo preko četiri miliona dinara u renoviranje, naveo direktor Doma zdravlja dr Branko Vujković. Ova ambulanta ne zaostaje ni za jednom u centru grada, rekao Nemanja Pajić
Rukovodstvo Doma zdravlja “Dr Draga Ljočić” i predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić, u petak su posetili nedavno rekonstruisanu ambulantu u Majuru. Poslednjih nekoliko godina Grad je uložio značajna sredstva u adaptaciju objekta, sa ciljem obezbeđenja boljih uslova za lečenje pacijenata i rad zaposlenih. Sređena je unutrašnjost, zamenjeni stolarija i krov, urađena je termoizolacija, fasada i rampa za prilaz osoba sa invaliditetom.
-Unapređenje infrastrukture i povećanje energetske efikasnosti u svim našim objektima jedan je od najznačajnijih strateških ciljeva. Majur, kao jedna velika mesna zajednica zaslužuje ovakav objekat. Ovoj ambulanti gravitira oko 5.000 naših osiguranika. Zajedno sa lokalnom samopupravom u poslednje dve godine uložili smo preko četiri miliona dinara u renoviranje, naveo je direktor Doma zdravlja dr Branko Vujković.
Ambulanta i stomatološka ordinacija rade u dve smene svakog radnog dana, kao i subotom pre podne. Ekipa neodložne pomoći odlazi na kućne adrese najstarijih i nepokretnih pacijenata.
-Naši lekari pružaju nadljudske napore da bi uspeli da pregledaju sve pacijente i da bi se održao sistem ambulanti koje imamo ne teritoriji grada. Najmanje što možemo da učinimo je da omogućimo dobre uslove, ne samo našim lekarima, nego i našim sugrađanima, odnosno pacijentima. Ova ambulanta ne zaostaje ni za jednom u centru grada, rekao je Nemanja Pajić.
Kako je Pajić istakao, strateški plan grada Šapca je da obezbedi jednake uslove kako u gradu, tako i u svim selima. Najavio je, u skladu sa tim, da će na jednoj od narednik sednica Skupštine grada biti revidirana Odluka o povraćaju poreza na imovinu mesnih zajednica, kako bi građani referendumima odlučivali šta im je najpotrebnije da se uradi.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa