Info

30. mart 2017.30. mar 2017.
MEDICINAR PRED DERBI KOJI MOŽE ZNATNO PRIBLIŽITI TITULU

MOŽDA I KLjUČNIH 60 MINUTA

Uloga favorita protiv Naise apsolutno je opravdana. U derbiju lige favorita nema, no pobeda može biti odlučujuća u borbi za titulu. Imperativ pritiska gošće
Već primenjen recept protiv Naise. Poluvreme izjednačeno, a potom „slamanje južnjakinja“ u nastavku. Velikih plus 13 dovoljno je za optmizam, ali još više „krepi“ raznovrsnost rešenja u napadu, sjajna saradnja Ane Radović i Bojane Lojpur, raspoloženost krila, kontinuitet partija golmana Jovane Perić. Snovi su preblizu da bi se ignorisali i da se ne bi sanjalo, ali imperativa za domaće nema. Seriju pobeda, s druge strane, davno je započela i ekipa „Bekamenta“ i trijumfom u Šapcu, vraćaju se na čelo.
- Matematički, ni pobeda neće doneti titulu, ali bismo bili mnogo, mnogo bliže peharu. Imperativa nema jer smo već napravili mnogo više od očekivanja. Aranđelovčanke su još prvi favoriti za titulu, imaju mnogo više iskustva u ovakvim situacijama, ali bili su favoriti i do sada, a opet su iza nas. Pružićemo više od maksimuma da još jednom pobedimo. Nadamo se da će nas nositi pune tribine, neophodne su nam – poziva trener Saša Bošković.
Posle drugog kola plej ofa, u opticaju će biti još 8 bodova, duplo više od potencijalna četiri prednosti, no kako je i šabački i aranđelovački klub favorit protiv Naise i Jagodine, značaj pobede je jasan.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa