13. april 2017.13. apr 2017.
PRVOKLASAN KADAR, OPREMA, STRUČNA PODRŠKA...
U ŠAPCU OTVORENA LABORATORIJA U SISTEMU AQUALAB PLUS

PRVOKLASAN KADAR, OPREMA, STRUČNA PODRŠKA...

Prošle srede u Šapcu je otvorena 25. laboratorija u sistemu AQUALAB plus koja ima sve potrebne kvalitete, kao i ostale u sistemu.
- Dolaskom u vaš i moj grad, želim da utičem na svest građana koliko je prevencija važna. Spremamo razne akcije i iznenađenja. Čekamo vas da dođete u AQUALAB - laboratoriju vaše porodice, poručio je u završnoj reči prisutnima Siniša D. Vučinić, generalni direktor kompanije i dodao: “ Ovo je 25. laboratorija u sistemu Aljualab plus laboratorija. Ova ima sve potrebne kvalitete kao i ostale u sistemu. Imamo prvoklasan kadar - na čelu laboratorije je doktor Goran Petrović, specijalista kliničke biohemije na koga građani mogu da se oslone kad je zdravlje u pitanju - tu je za sva pitanja, savete, preporuke.
Imamo sjajnu opremu, svetskog proizvođača Roche i stručnu podršku”, naglasio je pored ostalog Vučinić.
Zahvaljujući se medijima što su se odazvali pozivu da isprate ovaj događaj i prisutnima koji su ga uveličali, doktor Goran Petrović specijalista kliničke biohemije i rukovodilac laboratorije, naglasio je da će novootvorena laboratorija omogućiti korisnicima, saradnicima i doktorima najkompletniji laboratorijski servis, visokog kvaliteta.
- Laboratorijski servis visokog kvaliteta zasniva se pre svega na stručnom kadru, vrhunskoj opremi, koju čine visokosofisticirani aparati proizvođača Roš, Simens, Horiba Simeks, Cajs i jedinstveni laboratorijski informacioni sistem koji omogućava povezivanje svih naših laboratorija. Ono što ćemo mi ponuditi našim građanima je mogućnost da na jednom mestu možemo odraditi kompletnu laboratorijsku dijagnostiku. Partnerstvo sa najvećim laboratorijskim kućama Sinlabom iz Nemačke, omogući će našim korisnicima laboratorijske analize iz oblasti kliničke patologije, mikrobiologije, humane genetike, molekularne onkologije, uključujući retke i specijalne analize. Laboratorija će raditi svih sedam dana u nedelji. Imaćemo besplatan izlazak na teren, za područje grada Šapca. Redovno pratimo kalendar zdravlja i u skladu sa tim dajemo popuste na adekvatne analize. Svakodnevno imamo popuste na određene analize i za određene populacione grupe, kao što su: trudnice, deca, penzioneri. O tome se pacijenti mogu informisati u samoj laboratoriji”, istakao je Petrović.
Laboratorija je akreditovana po evropskim standardima. Prva je sa Tifsertifikatom. Najjeftinija u odnosu na druge. Ima najširu paletu laboratorijskih analiza i radi analize koje niko ne radi u Srbiji i regionu. Odobrava velike popuste. Izdvaja se i po brzini rada rezultata za najfrekventnije analize iz oblasti tumorskih markera hromozoma.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa