13. april 2017.13. apr 2017.
Marku srebro
POSAVOTAMNAVSKA BRANI UGLED

Marku srebro

U Smederevu na Republičkom prvenstvu ugostiteljsko turističkih Škola učenik Posavotamnavske srednje Škole iz Vladimiraca Marko Pavličević osvojio je drugo mesto u disciplini Usluživanje.
- Presrećan sam postignutim uspehom. Upoznao sam dosta budućih kolega iz Srbije a dobio i mogućnost upisa u Višu hotelijersku Školu bez polaganja prijemnog ispita što mi je oduvek bila želja – kaže presrećni Marko.
U konkurenciji dvadeset tri škole ovaj odličan učenik uz to i marljiv po rečima profesora Dragana Obrenovića iznad svega voli svoj budući poziv uz školovanje radeći preko omladinske škole u hotelu Sloboda gde je istovremeno na praksi.
- Marko je briljirao osvojivši maksimalni broj bodova. U praktičnom delu pokazao je sve umeće u usluživanju. Zahvaljujemo se direktoru škole Milanu Isailoviću, predsedniku opštine Miloradu Milinkoviću i predsedniku SO Draganu Simeunoviću na pomoći da odemo na takmičenje – poručuje prof. Dragan.
Na samom takmičenju učestvovala je i Jovana Jakovljević u disciplini poslastičara osvojivši četvrto mesto. Njena profesorka mentor Danijela Pavlović prezadovoljna je pošto je konkurencija bila oštra.

S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa