13. april 2017.13. apr 2017.
GRAD OČIMA DECE
ZA DAN GRADA NAGRADE ZA NAJBOLjE SA KONKURSA DRUŠTVA UČITELjA ŠABAC

GRAD OČIMA DECE

Protekle srede završen je konkurs za osnovce Društva učitelja Šabac i Grada Šapca. Likovni konkurs, na temu „Moj grad“, bio je raspisan za učenike od prvog do četvrtog razreda, a literarni, na istu temu, samo za učenike četvrtog razreda.
- Cilj ovog konkursa bio je da učenici prikažu svoj grad očima deteta sa posebnim osvrtom na deo grada koji najviše vole i u kome najviše uživaju. Komisiju za pregled radova čine učitelji iz svih škola sa teritorije našeg grada. Po propozicijama konkursa iz svake škole biće nagrađeno po šest radova, i to po tri kako za likovni, tako i za literarni rad. Učenici će za osvojeno mesto dobiti diplome i prigodan poklon. Dodela nagrada planirana je sledećeg četvrtka od 18 časova na Gradskom trgu. Nagrađeni radovi biće izloženi na već postojećim panoima – rekla je Suzana Mijušković, predsednica Društva učitelja Šabac.
U okviru obeležavanja Dana grada Šapca, dan ranije, u sredu, 19. aprila, od 9 časova ujutru u Sportskoj hali „Zorka“ održaće se Turnir u malom fudbalu za učenike četvrtog razreda osnovne škole. Pobedničkoj ekipi biće uručen prelazni pehar, kao i medalje za osvojeno prvo, drugo i treće mesto, takođe 20. aprila na Gradskom trgu od 18 časova.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa