16. decembar 2010.16. dec 2010.
MEDICINSKA ŠKOLA „DR ANDRA JOVANOVIĆ“ U ŠAPCU

BOGAT PROGRAM PROSLAVE

Učenički parlament i Tim za Humanitarne aktivnosti Medicinske škole „Dr Andra Jovanović“ prošlog ponedeljka obeležili su završetak akcije „Pomoć Narodnoj kuhinji“, sprovedene povodom proslave Dana škole
Učenici i zaposleni Medicinske škole sakupili su namirnice, kao što su: ulje, brašno, testenine, pirinač i pasulj, a potom ih uručili Narodnoj kuhinji u Šapcu. U dogovoru sa Centrom za socijalni rad prikupljena pomoć predata je u prostorijama Predškolske ustanove na Letnjikovcu, u čijoj se centralnoj kuhinji i obavlja priprema obroka za korisnike narodne kuhinje.
Koordinator Tima za humanitarne aktivnosti dr Verica Matović navela je da je pomenuta akcija trajala tri nedelje, zahvaljujući kojoj je sakupljeno preko 400 kg namirnica. ““ Prikupljena pomoć nije velika, ali će se nastaviti u narednom periodu kroz razne akcije. Nadam se da će ova akcija podstaći i druge da slede naš primer, jer na ovaj način pomažemo našim sugrađanima. U toku je učešće u akcijama kao što su pomoć oboleloj učenici iz Šapca i prikupljanje pomoći za sanaciju štete nastale usled zemljotresa u Kraljevu i to Medicinskoj ili školi kojoj je ta pomoć neophodna.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa