13. april 2017.13. apr 2017.
OK "Zaslon"

OK "Zaslon"

ODBOJKA

ŠANSA NAJMLAĐIMA

Ženska selekcija „Zaslona“ plej of završila sa četiri pobede i šest poraza, na četvrtom mestu. Čitav plej of, trener Milan Panić forsirao igračice iz sopstvene škole
Plasman u plej of ispunio je proklamovana očekivanja, borba za prvo mesto nije bila realna, te je zajednička odluka svih u klubu bila da se isključivo oslone na sopstvenu školu. Osim standardnih odbojkašica, prvi put među seniorima zaigralo je i nekoliko debitantkinja, a ukupan učinak premašio je očekivanja.
- Vrlo sam zadovoljan. U poslednjim duelima vezali smo tri poraza, ali smo uvek imali neku debitantkinju. U Lazarevac nismo ni vodili nekoliko prvotimki kako bi igrale nove odbojkašice. Svaki trijumf smatran je uspehom, a mi smo ostvarili četiri i nosili se dobro protiv najjačih. One su zadovoljne, a ja sam ponosan na njih – ističe trener Milan Panić.
Ubedljivo se u viši rang plasirao „Kralj“ Beograd sa samo jednim ispuštenim poenom. Druga pozicija pripala je „Šumadiji“, „Lazarevac“ i „Zaslon“ imali su po 11 bodova, „Laki Star“ 10, „Mladi Radnik“ 8.
„PARKOVKE“ PETE
Nedavno je okončana i Regionalna liga Mačvansko–kolubarskog okruga. Tu su ove sezone nastupali, „Rađevac“ (Krupanj), „Tamnava“ (Koceljeva) i šabački „Park 015“. Ova tri kluba osvojila su, tim redom, treće, četvrto i peto mesto sa 22, 6, 4 boda. Titula je pripala „Proleteru“ iz Loznice, dok je vicešampion „Osečina“.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa