13. april 2017.13. apr 2017.

“GLAS PROŠLOSTI”

APRIL 2. NEDELjA
FINALE (1967) – Na finalnoj večeri Pojedinačnog juniorskog prvenstva Vojvodine u Rumi nastupiće tri šabačka boksera. U muva kategoriji Kojić, predstavnik u bantamu biće Smajo Karadarević, a Marinković boksuje u lakoj kategoriji.
*Smajo Karadarević je osvojio titulu i plasirao se na finalno takmičenje Prvenstva Jugoslavije u Skoplju.
MISLILI SU... (1979) – Srpska liga, OK “Jagodina” – OK “Proleter” 3:1. PROLETER ŠABAC: Vilotić, Bojičić, Boljkovac, Bogdanović, Zečević, Bajić, Mihailović, Sredojević.
RADOVANOVIĆ U REPREZENTACIJI (1979) – Pionir Mačve Borisav Radovanović nalazi se se u sastavu reprez. Jugoslavije koja je juče otputovala u Francusku na tradicionalni turnir ml. fudbalera.
SPORTSKA BRUKA (1992) – Susret “Zaslon Grafičara” i “Mladosti” (PP) prekinut je odlukom sudija u 30. minutu. Već od početka meča MOFL “Istok” sudijska trojka iz Uba: Vukadinović, Vasić i Milivojević, bez razloga, trudila se da pomogne domaćinu. Igrao se 30. minut kada se lopta šetala duž gol linije gola domaćih, ali nije ušla u gol. Ipak, gostujući navijači i nekolicina fudbalera Mladosti opkolili su pomoćnog sudiju Milivojevića, smatrajući da je postignut gol. U gužvi se nije videlo šta se dogodilo, ali je arbitar tvrdio da ga je udario igrač sa brojem 7 Mijailović. Sudije su odlučile da prekinu meč. Pun sat po završetku, pred zgradom uprave protestovali su gostujući navijači. Samo brza intervencija policije sprečila je linč arbitara. Osim ove, prekinute su još tri utakmice zbog napada gostiju na sudije, u Drenovcu, Bogatiću i Zvezdu.
DOKTORI ZA “VEČITE” (2008) – MP ZK – Partizan 33:27 (17:12). “Crno–beli” bačeni su pod noge. Od prvog zvižduka, “plavi” su dominirali. Vučević odličan u dalekometnim šutevima, D. Rašić nepogrešiv sa sedmerca, a Pavle Antonijević “dominira” poznatim “zavrtaljkama”. Pad u drugom delu koriste gosti, poravnavaju rezultat, ali posle tajmauta Rašića, nova serija rešava pobednika. Metaloplastika je jedini tim koji je pobedio i Zvezdu i Partizan. MP: Stevanović (1 o.), Rakić 1, Vučević 8, Pajić, Jelesić 1, Aleksić 1, D. Rašić 6, Mitrović 2, Vasić (10 o.), Popov 4, Antonijević 5, Isailović 1, Brnjas 3, M. Rašić 1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa