20. april 2017.20. apr 2017.
OTVARANjE PRIMERENO RENOMEU
ALjUALAB PLUS U ŠAPCU

OTVARANjE PRIMERENO RENOMEU

U sistemu ALjUALAB Plus posluje 25 laboratorija. Od toga sedam u Beogradu, a ostale su raspoređene u Obrenovcu, Mladenovcu, Pančevu, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu, Subotici i Loznici. Nedavno je i u Šapcu otvorena Aljualab Plus laboratorija. Pored pobrojanih tu su još i sestrinske laboratorije 101 LAB na Zvezdari u Beogradu i 101 LAB Plus u Kladovu, kao i imunolab u Boru.
ALjUALAB Plus obavlja analize iz oblasti hematologije, biohemije, mikrobiologije, virusologije, histopatologije, molekularne biologije i genetike.
- Prvi i jedini u Srbiji radimo analizu antitela na Zika virus. Chlamidia trachomatis iz urina, PCR metodom, koja je vrlo komforna za muškarce, Nagalase test za ranu dijagnozu karcinoma, kao i razne druge analize uz pomoć jedne od najvećih inostranih laboratorija SYNLAB GmbG iz Nemačke, koja broji više od 600 laboratorija u 35 zemalja na četiri kontinenta. Ovo partnerstvo omogućilo nam je da našim saradnicima, pacijentima i doktorima u Srbiji možemo ponuditi najkompletniji laboratorijski servis, visokog kvaliteta, koji obuhvata preko 3.000 različitih laboratorijskih analiza iz oblasti kliničke patologije, mikrobiologije, humane genetike i molekularne onkologije, uključujući retke i specifične analize, kaže doktor Goran Petrović specijalista kliničke biohemije koji vodi laboratoriju u Šapcu.
Doktor Nađa Stupar, specijalista kliničke biohemije, je generalni zastupnik “Natere” iz Kalifornije za Panorama testove, neinvazivne prenatalne genetičke testove poslednje generacije.
- Panorama testovi mogu da se rade već od navršene devete nedelje trudnoće. Potpuno su bezbedni i za bebu i majku. Jedini su koji razlikuju genetički materijal bebe od genetičkog materijala majke. Rezultati sa najvišim procentom sigurnosti daju uvid u genetičko zdravlje bebe. Rezultati su niskog rizika, ne zahtevaju dodatno invazivne metode dijagnostike i dobijaju se u roku od sedam do deset dana. Najkonkurentniji smo sa cenama, kaže doktorka Stupar.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa