16. decembar 2010.16. dec 2010.
IZLOŽBA FOTOGRAFIJE U KULTURNOM CENTRU

OSVETLjENO ĆOŠE

Prošlog ponedeljka u galeriji Kulturnog centra u Šapcu, otvorena prva samostalna izložba fotografija Vladimira Đinića. Posebno mesto posvećeno najnagrađivanijem radu ove godine pod nazivom “Osvetljeno ćoše“
U svetu fotografije Vladimir Đinić je još od srednjoškolskih dana. Iz tog vremena ostalo je nekoliko diploma, ali kako kaže, na žalost, ni iz fakultetskog perioda nema sačuvanih fotografija.
Izloženi radovi, u galeriji Kulturnog centra, nastali su u protekle tri godine. Reč je od 33 fotografije, od kojih je nekoliko imalo dosta uspeha kako na domaćim tako i na izložbama u inostranstvu. Po najnagrađivanijoj ove godine, pod nazivom “Osvetljeno ćoše“, prva izložba nosi ime.
- Smatrao sam da je najlogičnije da prva izložba nosi ime po fotografiji koja je ove godine osvojila najviše priznanja. “Osvetljeno ćoše“ je samim tim i na naslovnoj strani kataloga. U proteklom periodu, za ovaj rad sam dobio zlatnu medalju Međunarodnog udruženja “Fotografija bez granica“ u Ukrajini, potom dve počasne medalje FIAP-a, od kojih jednu u Srbiji a drugu u Njujorku ““ rekao je Vladimir Đinić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa